skärpning hanna


whow

Vaknade och trodde att pappa hade köpt en snusdosa åt mig, men jag hade bara drömt det... riktigt dålig! Nu sitter jag på skolan och har sjukt tråkigt eftersom att det är typ ingen som har kommit än, var här en timma innan vi skulle börja så det kanske inte är så konstigt. Vi börjar om en halvtimma iallafall så jag tror att folket börjar rulla in snart.
isa igår♥

anfsjdf

jag känner att det luktar popcorn ända ner och går upp

Jag: mammaaaaa kan jag också få poppa popcorn?:$$$
Mamma: men kan du inte dela med filip?
Jag: men..
Mamma: gör det bara
Jag: :(... men du vet ju hur mycket filip gillar att dela.
Mamma:..... ja det förståss, fråga inte ens, poppa egna direkt!


haha min familj♥

JÄVLA SPINDEL

som ni kan läsa i det >HÄR< inlägget så hade jag besök av mr storspindel, HAN KOM TILLBAKA. men denna gång sprang jag inte upp utan jag dödade honom, för att sedan gå ut och röka med poppe, och till min fasa se att spindeljäveln är borta. får panik, sätter mig i fotändan av sängen och efter dryga halvtimman så kommer han tillbaka. nu hoppas jag att han är död påriktigt, men jag sover ändå i soffan inatt. gonatt.

badabing badabom

Efter skolan tog jag bussen hem, eller till ica rättare sagt för att få beskedet att vi skulle ner på stan, så joppin rebbe och elina kom och hämtade upp mig, vi åkte till stan, käkade och sen blev vi upphämtade av johan osv. Därefter åkte vi till ica maxi och rebbe&elina handlade bara för att sekunden vi klämt in oss i bilen inse att de hade glömt köpa hårfärg så det var bara att gå in igen. På väg ut gick jag in i snurrdörrarna. DUTTI!

Nu blir det att färga deras hår tror jag!(och se bollibompa på tv för att ingen orkar byta kanal) TJING


nu, tack


Jag.vill.hem.

Jävla franska. Dagen började inte bäst iallafall.
(ugnspannkaka till lunch också. FAN)

Positiv tjej!

skrattar ihjäl mig varenda jävla gång




miss it♥

NOSTALGI

>HÄR<

Deprimerande

Frost exakt överallt. ÅHHHH.

bilder som jag lovat

Erik kollar olja och vi väntar, lyckligt ovetande om vad som ska hända

Bakanför mig ser ni den förbannade skylten vi fick stirra på i två timmar

"hej har du mat?"

Bärgningsbilen

Luleå-donken

På väg mot Pajala, åter igen lyckligt ovetande om hur fel vi kört.

sjukaste någonsin. (BILDER I NÄSTA INLÄGG)

Att en resa till haparanda och tillbaka kunde gå så snett, kunde jag aldrig tänka mig.

Klockan 07.30 kom Erik (som hade jobbat natt och skulle sova i bilen) hem till mig och umgicks medans jag fixade det sista, 08.00 for vi  och skulle hämta cissi, redan där gick de snett för vi körde fel. När vi hämtat henne drog vi på körskolan för att hämta marielle som hade haft körlektion, jag var vid dethär laget jättetaggad på resan och kunde inte sluta le.

Därefter åkte vi till kåge och plockade upp moa som skulle vara chaufför och sedan gick vi på ica, köpte snus och andra godsaker. Klockan 08.30 började bilen rulla mot haparanda. Alla var på gott humör, vi satt och skrattade och tog bilder, svinskön stämning helt enkelt.

Vi passerade luleå, klockan var kanske 10.00 jag suckade litegrann över att vi inte stannade så jag kunde käka på Mcdonalds men tänkte inte mer på det. När vi, en halvtimma senare, märker att oljelampan börjar lysa och det börjar tjuta, så inser vi att vi måste stanna. Vi stannar på en p-ficka i Jämtöfjärden. Erik tyckte att det var konstigt eftersom att han fyllde på olja dagen innan så han gick ut och kollade. Nog var det olja i tanken nog, så han ringer runt till lite olika bilverkstader och alla säger att han absolut inte under några omständigheter får starta bilen. Så där sitter vi, sura och inte alls förvånade i jävla jämtöfjärden.

Erik ringde efter en bärgningsbil, och han sa att killen som svarade lät ung och hette daniel. Då började vi spåra.

Moa: åh jag ska fråga om han vill bli vän med mig på facebook, och sen om han vill gifta sig med mig.

Jag: Våran prins på en vit springare kommer och räddar oss
Erik: .......snarare en röd springare

Moa: Han är MIN hanna!!!

Alla satt och fantiserade om hur fräsch han skulle vara osv. (utom erik då...)

efter det satt vi och skrev brev såsom "Om du läser detta betyder det att jag är död"och skrattade lite åt det. När vi suttit i bilen på p-fickan i jämtöfjärden (HATAR) så kom bärgningsbilen tillslut och jag kan inte annat än skratta för våran prins är typ 60+.......... men iallafall vi sitter kvar i bilen. Helt plötsligt så inser jag att vi ska åka på flaket på bärningen så jag får panik. Men det gick bra när vi väl var uppe, och det var faktiskt rätt kul att åka i bilen där.

Vi kör då tillbaka till luleå, och då händer det bästa under denna resa. Bilverkstaden som vi är på ligger precis brevid MCDONALDS!!!! så vi brudar går dit och käkar (läs: VRÄKER i oss mat) då var klockan kring 12.30 och vi hade inte ätit något, alla var svinhungriga så det gick rätt snabbt att trycka i sig maten vill jag lova, dock inte utan bieffekter för jag marre och cissi började må grymt dåligt. Då tryckte jag en mcflurry och en till glass. SMALAST I VÄRLDEN, jatack.

Efter det letar vi upp erik som är nådigt arg, och sätter oss och väntar i säkert en timma till på att en hyrbil ska komma in så vi ska ta oss till haparanda någon gång. Klockan 14.30 kommer vi ifrån luleå och fortsätter våran resa. Alla är då sjukt less efter att ha suttit i X antal timmar och väntat i luleå.

Men nu var vi påväg iallafall, och vi kom fram till slut, men vi valde att ta alko före. 16.00 gick dom andra  in och jag satt ute och rökte, när jag skulle gå in i bilen (svinkallt ju!) så märker ja att dom har låst. Jag har fått strikta regler på att inte gå in så dom inte skulle få köpa så jag satt ute och huttrade i kanske 20 minuter. great.

16.40 blev det även ikea, jag och marre sprang igenom. Hur normalt? fick iallafall med mig lite saker.

Klockan 17.00 börjar vi köra, tycker att det är konstigt att det är så guppigt på vägen men reagerar inte. Kör ett tag med stämningen återupptagen, när en massa renar kommer ut på vägen. Detta hade inte hänt under resan så vi börjar fota dom  utan några mer funderingar. Vi får inte in bandit rock på radion, utan bara finska radiokanaler och tycker att det är jättekonstigt. Vi kör på en jätteliten väg. Sen när blev e4an så liten? vi kör förbi KUKKOLAFORSEN , skrattar åt kuk-kola och tänker inte mer på det. Pappa ringer och jag berättar att vi just körde börbi kukkolaforsen.

Pappa:
Men du har ni kört lite fel nu kanske?
Jag: HAHAHA men nej?

så vi fortsätter. När vi har kört på samma lilla väg i två timmar är vi i PAJALA. DÅ klickar det att vi har kört fel. för vi har ju inte redan fått typ tusen signaler redan. Så då var det bara att vända. klockan var då 19.00. Erik kör nu så det går snabbare och vi är framme i haparanda klockan 20.00

23.00 är vi hemma. Efter att ha varit borta i 15 timmar.
Detta var det absolut värsta, men jag hade kul ändå tack vare att mina underbara vänner var med♥

ögonen pekar i kors.

nu går jag och lägger mig. imorgon ska jag berätta om resan som skedde idag. sjukaste NÅGOOONSIN. tog aldrig slut. gonatt

there's no sign of the morning coming

Det finns inte några ord på denna jord som kan förklara hur mycket jag skulle vilja vara 18.


livet leker en stund.


-Musiktävling med Robin&Tobbe på webbdesignen
-Mår bättre idag
-Taggar imorgon som fan med de bästa Ikea-alko-DONKEN!!!!
-Jag har pengar
-Dagen har gått exakt som planerat och det är kung
-Mina vänner är utvecklingsstörda♥

SNÄLLA GUD LÅT MITT LIV LEKA PÅ SÅ MYCKET SOM DET GÖR NU.

(ett litet minus är att alla ska på station imorgon-VAD FAN SKA JAG GÖRA?????????????)

nej, det är inte smart att ladda ner massa avsnitt av how i met your mother klockan 11 på kvällen. då är man fast.

Låg uppe till 01.30. Somnade inte före 04.30. Det resulterar i (för er som inte kunde lista ut det) att jag är zombiehanna idag. DAMN YOU HIMYM.

jag har aldrig påstått att vi är normala.

hanna säger:
ok/pappa.
moa säger:

Ja. / moa
hanna säger:

festligt/pappa.
moa säger:

ok/moa
hanna säger:

hur är det?/pappa
moa säger:

ok/moa
hanna säger:

HAHAHHAHAHA/pappa
alltså himla konstigt ord
pappa
pappa
pappa pappa pappa

gnjdfsggaddfdfafsfsffgdfgghsdfsdfdr


(HAHAHHAHAHHA smältost????)
SKITDAG.

- vaknade av mig själv klockan 07.20 (vad hände???)
- stressade iväg till skolan
- softade där och just innan lektionen ska starta börjar jag må KASST
- kämpar mig igenom MaFö:n och mådde bara sämre och sämre
- bråkades med robin - resultat av nikotinbrist så robin var jättegullig och följde mig och köpte snus&cigg
- mådde bara sämre och sämre
- när lektionen var slut ringde jag papi som fick komma och hämta mig.



Efter det har jag legat och sovit, drömt att angelina jolie kom till skellet och att hon var en spion, drömde också att jag tog fel dator från skolan, och på datorn som jag tog med hittar jag en massa gamla bilder på mig. creepy. Ikväll blir det väl förmodligen att ta det lugnt, imorgon blir det att växla pengar osv för nu taggar vi alko/ikea på fredag!!!

bilder från i lördags


(hahah nöjd filip i mitten!!)

som grädden på moset

kommer det en fetingspindel och kryper på mig, jag blir så skräckslagen att jag slänger datorn, springer upp i panik och väcker pappa. han hittade inte spindeln. inatt sover jag i soffan.

(fan va tjejig jag har blivit på sistone) gonatt

fyra skräckslagna tjejer i en bil mitt ute i ingenstans

Moa tog körkortet idag (grattis igen:$) och då tänkte vi att det skulle vara roligt att fara på lite äventyr så vi sätter oss i bilen och styr mot vithatten. Redan på väg till jörn får jag lite smått panik, och det blir inte bättre av att marre sitter och skrämmer upp mig med hemska berättelser. Har lugnat ner mig litegrann innan vi nått jörn och tänkte att det kanske inte var en så tokig idé.

Det första vi ser när vi kommer till jörn är en svinigt läskig typ minibuss (en riktig såndär "skräckfilms- hej ska jag hjälpa er med erat motorstopp-bil") Då börjar jag hitta på historier om dendär bilen som skrämmer upp oss (okej bara jag vart rädd men, dom vart nog rädda av att se bussen. Modiga brudar)

De andra skrämmer upp mig mer och mer och det blir inte bättre när vi börjar bege oss mitt ut i skogen utan någon som helst aning om vars vi är på väg. Efter ett tags körande in i skogen (nog med tid för mig för att freaka ut totalt) kommer vi till en asfalterad väg och konstaterar att vi har kört fel, försöker få igång cissis gps utan att lyckas, vänder och med lite hjälp av moas kompis tror vi att vi kommit på rätt spår, men icket, ännu en asfalterad väg.

Då händer det något riktigt läskigt, vi bestämmer oss för att vända, igen, och hittar en typ gård med en liten plätt som är perfekt för vändning, när moa försiktigt har tagit sig dit och börjat vända kollar marre bak. Där står alltså en man, på andra sidan vägen, vid ett hus i ett garage och kollar på oss. Moa får panik och vill vända så fort som möjligt, då mannen börjar gå mot vägen. Alla blir sjukt jävla rädda (stackars moa) och vi kör där ifrån med hjärtat som har farit ut ur kroppen, så snabbt vi kan.

Efter den händelsen ville jag hem. Men de andra ville fortsätta leta eftersom att det hittils inte gett något bra resultat. Så vi hittar nån ödslig "stig" som vi kör på, alla fortfarande i paniktillstånd. Allt går bra tills det kommer världens lerigaste väg och vi är || SÅ nära på att köra fast. Jag satt och hoppades på mitt liv att vi inte skulle göra det för då hade vi varit körda. Hittar en MINIMAL vändplats och är lika nära på att köra in i de diken som var runt oss att det inte går att förklara.

Alla - fortfarande i panik - konstaterar att vi ska hem. NU. Så vi kör mot jörn igen, ser den läskiga minibussen, får ännu mer panik, och åker hem.

JA det var läskigt. JA jag ville dö. JA jag vill till vithatten någon annan gång, dock med någon som kan den exakta vägen så vi slipper diverse läskiga gubbar och lerpölar. NUUUU ska jag försöka sova (kommer dock inte gå så bra) är fortfarande lite rädd.

har sett den tusen gånger förr, kan aldrig bli less

>HÄR<

humor

you dumb fuck

Städa > Slänga i en tvätt > Börja se the butterfly effect > Hänga tvätt > Slänga i en ny tvätt > fortsätta se the butterfly effect > Äta > Fortsätta se filmen > Hänga tvätt > Slänga in en ny tvätt > Se klart filmen

Just nu är jag på den punkten som involverar mat, så jag ska gå upp och kolla vad Restaurang kylskåp har att bjuda på idag!

.


saknar dig fast du står här mitt framför mig.

Sitter just nu på engelskan, vi pratar om politik&de olika partierna. Jag börjar bli less på allt politiksnack, iprincip hela min facebook är spammat av statusar om politik. Kanske bara tycker att det börjar bli lite mycket nu för att jag inte är så insatt, vilket jag önskar att jag kunde vara eftersom att det ändå handlar om vårat land och yadayada men I can't help it.


Det är med dig jag vill bli gammal
och göra allt som bara finns
som om den här dan va vår sista vi har. gulle dig

ett ord

SE

vänskap

® säger:
Hanna. Du ska nu i detta skedet möta mig halvvägs mellan våra bostäder. För att därefter föda mig med något som innehåller hög sockerhalt. Det kan vara allt ifrån bullar, till godis. Chips accepteras också. Då jag tagit emot din gåva, ska jag då få ett pris för att jag godkände dina råvaror. En cigarett. Tack på förhand.

det var jag


if you have to kill me use a tommy gun baby

Idag mår jag förvånansvärt bra, har fått i mig lite mat nu och lite cola (ja, jagvet....) och nu ligger jag i min säng med täcket upp till näsan men ändå så dör jag för att det är så kallt. feber? gårkvällen var.. annorlunda, på alla möjliga sätt. Väntar bara på att någon ska skicka bilder sen lägger jag upp. Nu ska jag fortsätta frysa ihjäl. Kram

.


Vaknade för kanske en timma sen, av mig själv. Vilket är konstigt med tanke på att jag inte somnade innan halv sju inatt/imorse. Råkade just ringa och väcka rebbe hehe förlåt:$ nu ska jag väl typ.. inte göra så mycket, är sjukt trött (Tack elina och rebecka för igår, ni är stjärnor♥)

system overload.

Sitter just nu hos rebecka och elina, rebecka är och käkar på tatung och jag kunde inte vara mer avis. Börjar bli lite hungrig tbh, men det kan ju bero på att jag endast har ätit någa korvskivor idag. Ikväll vankas det party som det ser ut nu, och jag är supertaggad, längesen jag var det faktiskt. Och som jag skrev på facebook så kan jag nås på telefonen! SES IKVÄLL DÅ.

(blir ingen bild med tanke på att jag sitter vid elinas dator hihi)

although there's pain in my chest I still wish you the best


Måste erkänna att det var guld värt att få komma hem och byta kläder och sätta upp håret efter en dag utklädd som brat. Tror aldrig att jag har känt sån frihet, okej kanske inte men det var iallafall underbart!

Just nu sitter jag och väntar på marre och förhoppningvis rebbe och sen blir det att sitta bänkad framför idol.

love


(snodde lite bilder av isa)
Försök att ignorera mig på första bilden.

.

Jag ogillar spotifyreklamerna. Nej, jag vill inte göra försvarsmaktens test.
Jag skrattar åt migsjälv på skolfotot. Även om det var oseriöst är det kul att jag ser ut som en bitch.
Jag hatar att thoren vägrar ge mig GI-mat. Ni behöver iallafall inte proppa in nudlar/potatis/makaroner i ALLT.
Jag har fått otroliga skavsår av marres skor. Hon går konstigt med fötterna.
Jag tycker inte att webbdesign är en okej kurs. Speciellt inte eftersom att vi måste lyssna på en engelsk dude som pratar 110 km/h. Osvårt att fatta?!
Jag måste göra någonting åt mitt hår. Färga mörkt kanske, orkar inte ha konstia slingooorrrr
Kungarna av tylösand kan vara sjukaste serien någonsin. Ändå lite roande på något vänster

Jag uppmanar alla med bil&körkort att komma och hämta jag och marre på skolan. Jobbigt att gå upp för min backe.


De var nog allt.

This is not where I belong, time to move time to be strong


Igår var jag som sagt hemma. Men efter ett tag fick jag hämtning av rebbe, vi åkte och hämtade elina på balder sen åkte vi till atorp och träffade lite folk, sen for vi ut och åkte litegrann och sen for vi till kim och skulle kolla på hans bil, där träffade vi wirre och co. och även några småflickor som ville åka med.

Efter det åkte vi runt lite innan vi hämtade upp wirre och jag for hem. Efter det låg jag hemma helt död tills kring 11 då rebbe och john kom och hämtade mig i mercan och vi for ut och åkte lite, klagade lite över att basen var stulen och att det saknades, träffade kim wille och johan och kollade på deras bil med älg på taket HEHE. John bröt halverst handen och sen for på shell och krysset och satt där ett tag innan vi for hem och jag somnade ganska snabbt.

Försov mig idag. GOD DAMNIT. blev jättearg, sen fick jag skjuts till stan och nu sitter jag på organisation&ledarskap lektionen och ska läsa några pdf-filer och det är jättedrygt men det är najs för vi slutar snart och då ska jag till cissi och hämta min börs och mina andra grejer som jag glömt där som jag alltid gör-.- sen ska jag hem och sova :W

bara för att

Lovar du att vara ärlig? Visst
Du heter: Hanna
Smeknamn: Har väl några tusen, mest hani eller jäddan
Låt som när du är ledsen sörjer till? Wild horses
Beroende av: Snus.
Vem behöver du mest just nu: Alla mina vänner
Vad tror folk om dig? Ibland vill jag inte veta.
Stämmer det? Det mesta stämmer inte:)
Vad får du oftast komplimanger för? Oj.. jag vet inte
Vad säger du för att imponera på någon? HAHAHA vet inte?
Hur imponerar man på dig? Man är sig själv, humor skadar aldrig:W
Brukar du skratta för dig själv? HAHAH ja.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Macken :)
Var bor du? Skellefteå, alhem.
Trivs du där: Vill bo mer centralt.
Äger du några converse: YEE
Sprit, cider, vin eller öl: Cider eller öl.
Brukar du bli för full: Händer väl
Vad har du för mobil operatör: Halebop
Är du allergisk i mot något: Falska människor och folk som snackar skit.
Har du haft sex idag: Ne
Nästa mål i ditt liv: Att gå ut gymnasiet med  någorlunda betyg
Hur svarar du i mobilen: Beror på vem som ringer.
Vem ringde du senast? Marre
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Kommer inte ihåg.
Antal timmar sömn inatt: Alldeles för många
Sov du ensam: Nej:)
Brukar du komma i tid: Nu förtiden ja
När mår du bra: När jag är med vänner eller åker bil med bra musik:W
När blev du fotad senast: I fredags kanske.
Hur känner du dig nu: In pain, trött och taggad på att gå ut och gå.
Vanligaste färg på dina kläder: Svart. HEHE
Vad tycker du om fötter: Det absolut vidrigaste som finns
Vad saknar du: Finns mycket
Hade du en bra kväll igår: Yes!
Favorit dryck på morgonen: Mjölk
Rakar du benen: hAH ja!
När brukar du oftast gå och lägga dig: Mycket varierat
Är du blyg? Beror på i vilket sällskap, oftast inte
Sysslar du med någon idrott: ne
Vill du hellre ha mail än brev: HAHA ne skulle typ bli glad om jag fick brev:$
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Inte direkt kärlek, det krävs att man lär känna personen bättre
Har du spytt offentligt: ye
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: HAHA absolut ha sex, och typ.. jag vet inte. Nåt kul.
Är du nöjd med ditt liv: Kunde varit bättre
Är du bortskämd: Ibland, eller inte sådär megabortskämd men jag kan ju få saker nån gång då och då :)
Vad gör du i morgon: Skola, prata med en vän, umgås med marre skulle jag tippa.
Vad är det värsta du vet? Finns mycket
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Helt olika
Vad längtar du till? 18 och studenten
Har du bra vänner och äkta vänskap? Jajjamen.
Vad använder du för shampoo? Såndär.. trés emme eller vafan de nu het:$
Vad är det finaste du fått? Kommer inte på något speciellt, blir alltid lika glad :)
En speciell dag du minns: Oj, nästan varje dag förra sommaren
Hur gammal är du: 17....
Tycker du om någon just nu: Inte tycker om TYCKER OM, men alla mina vänner är ju nice
Om fem månader: ÄR JAG 18!!!
Du samlar på: HEHE.. inget just nu tror jag.
Gröna eller röda äppeln: Bra stavat på äpplen, men gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Lovisa eller rebbe oftast
Gillar du golf: ne
Vilken tid gick du upp idag: 11 kanske
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja.
Har du strumpor på dig nu: HAHA faktiskt inte.. olat tjej
Är det okej att gråta: Ja?
När grät du senast: Lördags
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Jag skulle göra allt jag inte kan göra nu. Bjuda massa också
Bär du glasögon eller linser: Inte nu.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Kan bli sent.
Har du piercing: JA, tunga, läppen, öron om de räknas
Vill du gifta dig: Nån dag
Vill du ha barn: Absolut
Solar du ofta: Nej, skulle jag vara så jävla blek då kanske??
Är du bra på att laga mat: Måste jag svara?..
Är du flygrädd: Fråga Caisa som fick sitta och prata med mig igenom mina panikattacker när vi skulle till Nyköping
Hur vig är du: Som ett kylskåp. Eller en elefant..
Är du musikalisk? Nej..
Vad dricker du helst när du är törstig: BUBBELVATTEN
Vilken är din favoritglass: Oj.. måste typ säga piggelin
Tror du på ett liv efter döden: Japp
Tycker du om sushi: Vet inte..
Vad äter du helst när du ser på film: Popcorn:W
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja
Har du tandläkarskräck: Ne. lite kanske.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: NATT:W
Vilken ögonfärg har du: Brungula
Har du någon gång gråtit dej till sömns: too many times
Biter du på naglarna: Inte för tillfället
Röker du: HEHE
Hur ofta tränar/motionerar du: Hej.
Senaste låt du hörde: Nån i rebbes bil ;)

HAHHAHA

Vänskap.
Vänner ska dela vänskap annars är det ingen vän
Vänner ska också vara snäll mot en för då är det en vän
Hanna 8 år

aj


Mitt ben för tillfället. Ser lindrigare ut irl, but it still hurts. alot

Idag stannade jag hemma

Och då tänkte jag vara lite duktig och plugga religion.

Men jag vart så otaggad som man kunde bli när jag insåg att det är två pdf-filer om islam som är på 20 sidor totalt. Men jag antar att jag får bita i det sura äpplet. Om jag orkar. Efter att jag har sett Chuck. Eller sen.

vars kan man hitta?


jag har ett problem

Marre ligger och sover

1 Hon ligger på mitt täcke så jag har halva kroppen utanför och det är kallt
2 Hon snarkar
3 Vi ska se slutet av en film och jag kan inte göra det utan henne
4 Jag är uttråkad

MEN jag kan/vågar inte väcka henne för jag vet hur trött hon var och jag riskerar att bli ihjälslagen eller mottaga onda ögat resten av livet..

AhaHA

sitter och kollar igenom facebook och 90% av alla statusupptaderingar är folk som skriver att dom är bakis. jag skrattar åt dom idag.

MASTER OF PUPPETS

Mitt ben gör ondare än någonsin, prova aldrig att falla på kanten på ett glasbord för att undvika att trampa på en dator. Det gjorde jag.  Blåmärket är inte heller så gulligt. Vaknade iallafall för en timma sen kanske, har väntat på marre nu i evigheter, hon är och jobbar och jag är sugen på att umgås men jag vet inte när hon slutar...


förresten tryck HÄR för att höra min absoluta favorit.

remember when I moved in you the holy dark removing to

marres bra låttext. Hon ligger nu och skryter om hur snygg och bra hon är, hon tycker att alla ska va som henne. vi ska se tv.

vi lyckas med allt

10 minuter sen
Jag: alltså du kommer slå i huvet i väggen någon gång för alla gör det!
Marre: hahha men nä...

Nu

*PANG*
Marre: AJJJJJ åhhh (skönt med baksmällan + huvudslagning i vägg)
Jag: told ya

antalet kommentarer vi har kommit på till denhär bilden är oräkneliga men en toppar


Marre *turkdiakekt*: vart for han ögat?


Kan ju lätt säga att gårkvällens roligaste var när solle skickade sms till marre, och marre ger telefonen till sofia för att hon ska kolla på smset och säger "det är solle" varefter sofia tar telefonen till örat och börjar halvskrika "HALLÅÅ??, HALLLÅÅ????" och vi försöker säga att det är ett sms men hon fortsätter skrika "HALLÅ, HALLÅÅÅ???" efter ett tag inser hon att det var ett sms..........................

med ingenting sagt om gårdagen drar jag med mamma på stan och förhoppningsvis kan jag kanske tigga till mig nån liten sak :$

(vill förresten tacka Rebecka,Elina,Sofia och Towa som gjorde kvällen bättre. tack♥)

jag vill tacka

Rebecka för hennes underbara givmildhet, hon har nämligen delat med sig av sin hosta. Tack sötnos♥


ah juste

Imorgon ska jag(vi) hinna

- Vara på skolan
- Fara förbi rebbe och kolla kläder
- Dammsuga
- Dammtorka
- Byta sängkläder(?)
- Tvätta
- Städa i helhet
- Duscha
- Fixa
- Börja dricka

Inte så säker på att alla punkter kommer bli avprickade dock.

puhhh

Kvällen spenderades med marre och sofia hos amme som fyller år idag, grattis sötnos (tredje gången gilt:$?) där åt dom andra tårta och sen såg vi idol och planerade lite inför morgondagens bravader. Jag och marre fick skjuts hem och då började vi rensa min garderob från kläder och marre har fått rätt mycket av det. Sen har jag även rensat ut några lådor och rensat sminkbordet så marre får halva garderoben och halva sminkbordet:)

Det var sjukt jobbigt och nu sitter jag här helt slut och väntar på att marre ska bli klar så att vi kan mysa till någon film. GONATT


åh

arg

bara för att jag vill vara som alla andra

Ta fram din telefonlista och blunda, bläddra neråt och låt den personen du stannar på fylla ut dina svar.

Namn: amandabackman
När fyller han/hon år?: Jag vet inte:$
Vart träffade du han/hon?: När vi gick dagis troja väl(A)
Är hon/han rolig?: HAHA ABSOLUT!
Tycker du om honom/henne?: Klart jag gör!
Beskriv honom/henne: Världens bästa superninja;)

Namn: bandel(cissi)
Har ni träffats?: Bara varje dag
Är ni bra vänner?: Absolut
Kan du lita på han/hon?: Ja det är klart
Hur länge har ni kännt varandra?: Sen i 6an
Beskriv honom/henne: Helt cp

Namn: danne
Var träffades ni första gången?: Med caisa någon gång för nåt år sen:)
Är personen viktig för dig?: Klart, han är ju viktig för caisa:)

Namn: elinajohansson
Hur länge har ni känt varandra?: Sen jag träffade hon och rebbe för några månader sen:)
Har du kysst honom/henne?: haha nej:)
Kan du berätta hemligheter för den personen?: Ja det kan jag

Namn: emilliden
Är ni släkt?: Ne
Hur är han/hon till sättet?: Typ rolig.. sug på sånthär men=D
Känner du honom/henne bra?: Nej:)

Namn: Farfar
Hur gammal?: 25;)
Bor?: På sunnanå eller i hemavan
Hatar du personen?: Nej han är min gud!

Namn: Hampushemavan
Har du kramat henne/honom?: Typ inte
Har du sett personen full?: Nej
Är personen äldre än du?: HIHI nej:$

Namn: Isaå
Är han/hon vacker?: Ja helt klart:W
Minne av personen?: Hmm javetint:$
Har du hennes/hans msn?: Klart!

Namn: Kimniemelä
Står han/hon nära dig?: Mindre nu än förr
Har du kramat personen?: Ja
Har du varit förtjust i honom/henne?: Nej

-


Morgonen började med att vi stressade på oss kläder, stressade i oss frukost och stressade med att borsta tänder, och andra grejer, sen började vi snabbt gå mot bussen men innan vi kom till busshållsplatsen så ser vi bussen fara. Jag blir arg och tar upp datorn och kollar om det finns något olåst nätverk, hittade ett som hette Mr muscle som jag snyltade av och hann skriva en status på facen där jag sökte skjuts

Som tur var så hade Linus vaknat, och eftersom att han bor svinnära mig så kom han och hämtade jag och marre och skjutsade oss till skolan, tackkk!!

lonely

En mer spårad dag än denna får ni leta efter, jag och marre har haft våra psykbryt och jag undrar vad mänskligheten tror om oss. Just nu har marre lämnat mig för jobb på edda så jag sitter och väntar på att hon ska sluta, sen ska vi se idol med moa och cissi :)

jag.är.kär

jag vill ha en fransk bulldog!

stop calling stop calling i don't wanna talk anymore

Igår skulle jag och marre gå och lägga oss riktigt tidigt så att vi inte skulle försova oss från våran väckning klockan halv åtta. Så blev inte fallet, vi la oss och såg på videor som folk har skickat in själv till idol och jag har inte skrattat så mycket på länge, helt sjukt!

Efter många om och men valde vi iallafall att tvinga oss i säng, men när vi väl hade gått och lagt sig gick något snett

Jag: Goodnight sunshine!
Marre: Goodnight...
(Paus på 5 sek)
Marre: ...cloudie
Båda: HAHHAHAH

Efter det skrattade vi non-stop i 10 minuter. Roliga tjejer, bra humor.

bara lite snabbt

IGÅR
- Skola
- Hem&somna
- Hämtning av wirre>rebbe
- Hem&äta
- Ut&gå med cissi
- Hämtning av elin&isa på maxi
- Moppefärd till rebbe&elina

IDAG

- Skola
- Körskolan med cissi moa&marre
- Hem till marre
- Hämtning av cissi>stan
- Hem till mig&äta med marre
- Backup av cissi
- IDOL
- Ica

NU
-Dukes of hazard (?)

SEN
- Sovsällskap av marre

have you ever loved someone so much you can barely breath when you with'em

Sitter just nu på thoren, själv. Ingen börjar innan halv, och jag fick skjuts av papi så jag är tidig. Sjukt ensamt:$

english c


Igår for jag och cissi ut och gick. Först gick vi förbi ica sen drog vi till rebbe och elina där rebbe fick en chock och frågade om jag hade fått betalt för att gå ut och gå haha.. vi fick sen skjuts hem för att fortsätta våran vandring. vi gick till psyket där vi vände och gick till cissi och jag fick skjuts hem.

Vaknade av mig själv imorse klockan halv 8 vilket var något nytt, nu sitter jag och har engelska c och vi pratar om svärord på engelska. Lite roande faktiskt:$

one beer, two beers, three beers, FLOOR

Gårkvällen började med att jag och marre (efter ett antal försök) tog oss upp ur sängen, jag duschade, sen fick vi hämtning av marcus, solle och anton. Vi for förbi marre tvärt och hämtade lite saker sen åkte vi till sofia där hon towa och ammep var. Blev ganska snabbt bestämt att vi skulle ut och grilla så killarna for och hämtade en till bil så vi skulle rymmas sen drog vi till alhemsbacken där vi satt och myste till snack om spöken, milfs och annat roligt.

Efter ett tag fick vi sällskap av en full john och en full kim som bråkades med varandra. Vi blev less på att sitta ute så vi for hem och lämnade j&k bakom oss hihi. När jag väl kom hem och satt på en film så kommer rebbe och elina och hämtar upp mig. det blev inbackningar i släp, max en runda, en sväng i davids bil, bli följda av polisen = puls på 100000000, en sten som lättade från mitt hjärta, sladdning på travet, och sen lite mindre bra saker också. Blev trött där vid två någon gång så david skjutsade hem mig och jag slocknade ganska direkt.


Imorse blev jag väckt av att pappa tvättade mina fönster från utsidan, jag kontrade med att ge han fingret och gömma mig under kudden och somnade om i några timmar. Tog mig äntligen upp klockan halv tre, och nu väntar jag på att cissi ska bli klar i stallet så vi kan ta en promenad eller någonting annat mysigt :) nu vart det ett förbannat långt och tråkigt inlägg så jag måste ju nästan lägga in bilderna från i fredags!

i want you so bad its my only wish

Marre ligger och snarkar brevid mig och jag ligger och ser satc i väntan på ammep som kommer när som helst i think. det ända jag skulle vilja ha nu är en fetingpåse med chips, dip och cola samt en bra film. Dock så saknar jag alla dessa underbara saker så jag får nöja mig med min ÄNDA snus jag har kvar. vågar inte kolla i ciggpacket för jag antar att det innehåller rätt lite.

Ikväll blir det att fara till sofia och softa, kommer bli råskönt och jag tror att alla vi behöver det.

slut

jag: vad ska jag ha som rubrik?
marre: SLUT! (engelska slut)
jag: men då blir det ju slut (svenska slut)
marre: ehh slut stavas s-l-a-t
jag:..........nej.


Hade iallafall en jättetrevlig kväll igår och fick sovsällskap av marre, vi ligger helt döda i min säng nu och cissi ligger och sover i soffan uppe:$ vi ska gå och väcka henne nu, bilder kommer nog sen!

windows 7

check!


Too much time thinking about all of my mistakes My heart, my mind, my soul, my body aches

God morgon!
Vaknade lite senare än planerat men ändå kan jag inte dra mig ur sängen. jobbigt läge för att om cirkus en timma ska jag befinna mig på skolan och jag måste duscha. Och vet ni vad som hände inatt? JAG DRÖMDE EN MARDRÖM (ovanligt you say men..) om lost. Kan det inte bara försvinna. För er som har sett lost så drömde jag om "monstret" och sen krockade jag och pappa med en bil när vi skulle hitta det och då vaknade jag. Fanns även en person som jag kommer ihåg, han hette Simon och han hade verkligen vitblont hår, och han var jättekänslig tydligen, men världens finaste kille och eftersom att jag hade bott i samma stugor som han så hade jag lärt känna han bra, men han blev tagen av "monstret" och ja.. det var hemskt.

HAHAHA jag känner mig som världens retard men jaja. NU ska jag ta mig upp ur sängen förhoppningsvis=D

don't look back in anger

En lite smårolig sak som jag har glömt att nämna är ju att som de flesta vet är mitt simkort spärrat (way to go hanna) och jag skulle försöka fixa det på halebops hemsida. Jag kollar runt litegrann om vars man kan fixa det och tillslut hittar jag, trycker på länken och kommer till en inloggningssida. Eftersom att jag aldrig har skapat ett typ.. konto eller vad det nu var man skulle göra så skulle jag fixa det MEN när jag klickar på länken typ "fixa inloggnings"blablabla så kommer det upp "Skriv in ditt telefonnummer så skickar vi ett sms med aktiveringskoden"

Då kan man ju undra, hur ska jag kunna få ett sms med en aktiveringskod för att kunna fixa PUK koden om man inte ens får på telefonen. NAJS

telefonsamtal med cissi

Jag: HEJ jag har kommit på vad vi ska göra cissi!!
Cissi: Jaha..vadå?
Jag: Vi ska resa runt världen, vi ska till kina, japan, thailand och new york till att börja med så du kan ju börja spara pengar redan nu!!
Cissi: Nån gång när jag har pengar ja!
Jag: BRA HEJDÅ
Cissi: Okej.... hejdå..

Kan försäkra er om att detta var det kortaste telefonsamtalet jag har haft med henne. Eller med någon alls för den delen. Någonsin!

just try not to forget, cuz it hasn't happend yet


- Jag har börjat spara pengar :$
- Blev väckt tusen gånger av ett högt tjut. Tog några timmar innan jag insåg att det var brandlarmet som klagade på dåligt batteri.
- Cyklade till skolan på första växeln för de andra växlarna funkade inte.
- Missade religionen för att jag inte trodde att vi hade någon lektion.
- Har köpt snus och sitter på skolan, har någon lektion som jag inte kan komma på namnet på. stabilt.
- Jag är tröttare än ett as.
- Jag vill verkligen fara hem och sova.

SMYCKEN


(gammal smyckeshållare men jag har aldrig tänkt på att ta kort på den)


finally free

NÅGON SOM HAR NÅGON BRA SERIE ATT TIPSA OM?


LOST


Så fort de sista avsnitten har laddat klart ska jag kura ihop mig i min säng tillsammans med en miljon täcken och lika många kuddar. Sen gott folk, så ska jag njuta mer än möjligt för då slipper jag äntligen alla jobbiga nätter när jag inte kan sluta se lost. Men samtidigt så kommer det att bli sjukt tomt utan.

Nu antar jag att det är dags att hitta någon ny serie att bli besatt av.

RSS 2.0