TACK

Tack alla underbara som har grattat mig. Tack ni som gjorde min gårdag till en av de bästa kvällarna någonsin. Gårkvällen började på kriti för att äta, och dricka cider till maten bara för att jag kan!!! Sen blev jag bjuden på vin av sofia, trodde bara att det skulle vara jag hon och tim, men när jag kom till henne ser jag att larson, simonlu och poppe var där, krille kom även efter ett tag. Simonla och krille skjutsade oss ner på olles där vi även fick förstärkning av tobbar, fishen, CB, och en massa andra trevliga människor. Kvällen slutade med efterfest i bergsbyn och jag är sjukt jävla trött idag.
Inte bakis, vilket är riktigt awesome!

TACK LOVJO SOM BJÖD PÅ MAT SOM FÖDELSEDAGSPRESENT(L)(L)(L)

 

Nu ska jag ta och börja städa inför imorgon som aldrig verkar bli av (städningen alltså)


världens bästa bror

klockan 00.00 kom hela min familj instormande och sjöng för mig, jag fick en silverring av min bror som de ska gravera in "syster" på. HUR JÄVLA SÖT SOM HELST. tack älskade, älskade bror!

I can see clearly now


Bilder från i helgen kommer snart. Hoppas jag. Om jag orkar.

knas

JAG MÅR RÖV.
Igår vart det trevligheter med trevliga människor (HÄhÄ) började hos nina sen drog vi (jag) till ett ninjaställe och träffade massa människor. awesome. sen skulle de bli efterfest men det blev inte efterfest så jag gick(åkte bil) hem och sov. vaknade sjukt sent och hade tusen missade samtal och tusen sms som var jättejobbigt.

förresten så hade min telefon damp igår när jag skulle ladda den för den ville att jag skulle använda ett sony ericsson-batteri, vadå trodde den att jag använde ett nokiabatteri eller. sjukt jävla fittirriterande

Förresten så uppmanar jag er till att inte läsa DENNA blogg. den är knas. hehE skojas, read it. de är nice.HERÅ

my body rocks a rythm (förbannat långt inlägg)

Dagen och gårdagen kan beskrivas med ett ord : FRUSTRATION

Igår började vi kamma cissis jävla dreads, drog till sofia och var social med amme hon och chebban och fortsatte med utkammningen. Fick senare skjuts hem till cissi där kammningen fortsatte ett tag innan jag vart akut dödstrött och skulle sova men cissi fortsatte kamma så jag tog kudde och täcke och la mig i deras vardagsrum för att sova

Vaknade sedan av att cissis pappa klev upp och gjorde frukost. Tänkte flytta på mig men märkte att jag hade tagit av mig min tskirt i sömnen och det var väl inte så aktuellt att springa förbi honom i trosor och bh så jag väntade tills han gick från rummet och sneakade in i cissis rum i hopp om att få plats i sängen, men icket. Hon och datorn tog upp hela sängen och alla som känner cissi vet om att om man inte vill dö bör man låta henne sova så jag la mig så snällt på golvet brevid sängen och sov resterande timmar där.

När vi vaknade vid 11 så fortsatte kammandet tills vi orkade ta oss någonstans, då åkte vi till cissis hest och jag packade hö och var så duktig (typ mer ivägen än till hjälp, men jag försökte iallafall) Och efter det  drog vi hem till mig och grattade mor min som fyller år.

Staden stod näst på schemat, där inhandlades hårfärg och present till mamma. När vi sedan skulle hem till mig märker jag att det sitter en lapp på bilrutan

Jag i panik : Cissi......vad är detdär?.....
Cissi: Vadå??!?! (hon trodde alltså att det var någon insekt)
Jag: Lappen på rutan........
Cissi: MEN GUD FÖRBANNAT HELVETES JÄVLAR *kollar på lappen* Jahaaaaaaa, det är bara en julklappstipslapp

Både jag och cissi höll alltså på att dö i hjärtattack där.

Vi kom hem till mig och fortsatte kamma helvetesdreadsen och fick kompani av sofia som också hjälpte. Sen dess har vi suttit och kammat...och kammat....och kammat...och kammat.

Nu är det äntligen klart, vi räknade ut att vi satt i mer eller mindre 24 timmar med att kamma ut dom. Inte det roligaste dygnet i mitt liv om vi säger så. Jag grät av glädje när det var klart. FY SÅ SKÖNT.

Nu har jag packat litegrann, ska nog sova ganska snart för imorgon drar vi till hemavan för att fira jul
(kan förresten slänga in en bild senare på hur mycket av cissis hår vi drog bort)

PUSS


t-t-t-t-turn it up

IGÅR
Nina kom och hämtade mig och vi for till cissi
Chillade där och såg film och myste
Funderade på hemgång men så blev inte fallet
Blev bjudna på vinkväll ("fest") (random en söndag, men jag var ledig måndag så)
Träffade isabelle och anna av en slump och dom hängde på
Oscar johan och jesper, samt brudarna blev kvällens sällskap
"vinspel" omkullvält bord, jag har aldrig, och mysigt snack innan kosan styrdes hem till cissi för att sova

IDAG
Vaknade tusen gånger
Cissi spillde tusen liter saft på datorn (bra jobbat:$)
Körlektion 13.30, nervösare än aldrig förr
Dog inte så jag kunde faktiskt gå till cissi och få liv i henne
Dog dock vid tvn och höll på att somna
Nina kom och joinade oss men for efter ett tag
Påbörjade The Town (igen, somnade igår när jag såg den)
Mamma kom och hämtade mig när jag just och pass hade sett lika långt som igår
Kom hem och la mig direkt i sängen
Filip kom ner och vi började se Dumma Mej men jag blev trött och skickade ut han, snäll storasyster:$$

19 - Jag som liten

Har inga bilder, men som liten var jag en väldigt mullig liten sak som var himla tankspridd och funderade över saker som vart minnet for när man tappade det, tyckte också att det var bra att det inte var krig för då fick vi leva tills vi dog. Logisk brud! Var väldigt jobbig kan jag tänka mig men ja, inget har ändrats där;)

jag ligger efter

14 – Bloggfavoriter
Mina vänners bloggar läser jag flitigt och det är nog mina favoritbloggar, annars är det egoina och toby


15 – Mina framtidsdrömmar
När jag går ut gymnasiet ska jag till oslo och tjäna pengar så jag kan resa runt, till thailand ska jag garanterat. Efter att jag har rest ska jag flytta till gbg eller sthlm och börja jobba där sen får vi se vad som händer.

16 – Det här har jag ätit idag
Idag har jag ätit en tomat

17 – Ett favoritminne
Mitt absoluta favoritminne måste vara när vi var i bulgarien med farmor och farfar år.. 05 eller 06. Det absolut bästa jag har gjort!

18 – Dåliga vanor och laster
Biter på naglarna.Röker(ibland).Snusar.Gillar onyttig mat(har ändrat på det).Dålig på att koncentrera mig i skolan.osvosvosvoosv

DAG 3 - Alla sorters frukt och grönsaker. I dag dock ej banan eller potatis. Soppa hur mycket som helst.

Idag har jag inte ätit soppa alls, dåligt dåligt

Lunchen bestod av lite sallad, som även blev lite kryddat och smakade skit.
Middagen bestod av två kiwisar

Jag har faktiskt inet varit överdrivet hungrig, lite smågrinig ibland men ähh:$

guess what? im not a robot

Skulle kunna skriva hela dagen om vad jag har gjort idag men jag ska försöka hålla det kort.

Fick skjuts till skolan av daddycool, gjorde marknadsföringsprov och dog lite för att det gick så dåligt. Efter det skulle jag försöka sova, men alla som känner mig vet hur svårt det kan vara när alla ska jävlas hela tiden haha! Skrattade lite åt adheel som hade brännt gummi under sulorna och inte fick vistas i lektionssalen (HAHAHAHAHHAHAHA DUKTIG)

Annie och jag började också planera våran idrottslektion vi skulle ha några timmar senare (bra planerat, bra) och gjorde en riktigt vacker fia med knuffplan.

Efter många om och men var det dags att promenera (JA PROMENERA) i kylan till campus där vi höll i lektionen, basketfia och basket. Ni vet förresten sånnadär awesome hopp som dom bara gör i film när de spelar basket? Tror ni inte att sasse fick in ett sånt idag. Helt sjukt!!!

Fick sedan skjuts hem av mamma och la mig och sov. Drömde att jag blödde näsblod som täckte ett helt dansgolv, och att mitt ben bröts av så att jag alltså satt och höll i benet i handen medans tobbe och robin skrattade åt mig. JAAA normala drömmar!!

När jag vaknade så fixade pappa med min tidiga julklapp som nu hänger så fint på min vägg, en tv. Taccktackkkkktaaacckkk♥ Sen kom nina och vi såg film. Nina for för ett tag sen och jag ska typ sova alldeles strax. förlåt för ett långt inlägg:$

DAG 2 Alla sorters grönsaker, hur mycket som helst, kokta eller färska. I dag skall du undvika ärtor, säd och bönor. Soppa i stora mängder.

Började dagen med positiv inställning, vaknade tidigt och hade energi (hur vet jag inte eftersom att jag åt och sov dåligt) Kom till skolan, gick på möte och sen skulle jag äta. Alla som känner mig vet om att fiskpinnar kan vara min absoluta favoriträtt speciellt på skolan(det vattnas i munnen och min mage skriker när jag skriver detta)

Satt brevid john och isabelle. John satt och pressade fiskpinnar medans jag satt och tvingade i mig min soppa. Kan vara det jobbigaste jag har gjort. Någonsin.

Gick igenom dagen helt okej, åt bara sallad till middag eftersom att jag hatar soppan. Nu dör jag av hunger men jag taggar nyårs och försöker tänka bort det

oh damn

Org&Ledarskapsprov: CHECK.

like


förvånande


Jag är vaken, har varit så pass länge att när jag klev ut efter en låååång dusch så var klockan 07.40. Vad hände? Jag sov sjukt dåligt inatt också. Tur att jag inte ska till stan före 9, eller ja egentligen 10 men eftersom att jag får skjuts klockan 9 så tackar jag och bockar och nöjer mig med det!

Inatt har jag drömt om hisschakt som var läskiga, hissar som inte funkade och att mamma förvandlades till döden. Nej, jag är inte konstig..

DAG 1 Soppa i stora mängder. Ät alla sorters frukter så mycket Du orkar med

På "soppdieten" Och trots att jag bara har ätit en portion soppa, en banan och en mandarin är jag inte hungrig, eller grinig. Det kan bero på att jag bara har legat i sängen utan att göra någonting hihi.

13 - Mitt hem

Jag bor i ett hus på alhem, det är vitt med mörkbruna (nästan svarta) knutar. Inuti hittar ni massa samegrejer (mammas beroende typ, vi är inte samer överhuvudtaget) och det är väl lite smårisigt kan jag tycka. Har inte så mycket mer att säga, vill flytta till egen lägenhet så fort jag kan och det ska jag också :)

från och med..

.. Imorgon (förhoppningsvis) så kommer jag köra en intensiv bantningskur i form av en soppdiet. Så bli inte förvånad om jag blir lite småsur över småsaker eftersom att jag förmodligen kommer vara hungrig hela tiden  (hungrig hanna=arg hanna) Men jag tror verkligen att denna diet kommer ge resultat snabbt. Bra.

stjärnor

Jag vill tacka er som gjorde min kväll bra igår (och ni som fick den att bli bättre sen) ni som känner att ni ska ta åt er, gör det!

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska ringa cissi. Men jag tror hon sover. Så jag väntar nog med det. Ikväll är det luciavaka och denna ska spenderas med cissi sofia och ammep. Lovely. Nu ska jag nog sova. Hate life. Visste att jag aldrig skulle ha skrivit inlägget under. Damn

PUSS

12 - i min handväska

I min handväska är det gärna kaos, och man hittar knappt någonting. Bottengrejen har gått sönder så allt far. Just nu har jag ett ciggpack, min sminkväska och börs i min väska men normalt sätt brukar jag som bara ha börs, kanske en tröja, snus, cigg osvosv bara vanliga grejer helt enkelt.

11 - mina syskon


(gammal bild, men han är så töt)
Jag har en lillebror, han heter filip och är fått år -98, vilket gör honom till.....tolv år tror jag. Bra koll. Han går på norrhammarskolan i 6an och är en riktig stjärna, bryr mig så sjukt mycket om honom och skulle verkligen göra vad som helst för att han skulle må bra. I torsdags hade en av hans kompisar gjort en sak mot honom, och när jag fick höra det brann jag av. Jag tror aldrig att jag har varit så arg och mamma fick förklara att jag är mer straffmyndig än honom för att jag var riktigt nära på att fara å snacka med ungjäveln.

Han är verkligen helt underbar och genomgod männsika. Dock så bråkas vi hela tiden, men bara för att vi älskar varandra så mycket:) Jag vet seriöst inte vad jag skulle göra om någonting skulle hända med honom, han är det bästa jag vet.

10 - det här hade jag på mig idag

DAGEN: Slitna jeans, korallröd tunika och mina höga stövlar.
KVÄLLEN: Samma förutom att jag hade på mig en mer bekväm grå tröja istället.

Och nej, jag har inte tänkt lägga in bild:)

hwohwohwwhwo

Skulle mer än gärna skriva ett inlägg om hur bra jag mår just nu, men det har jag inte tänkt göra för då kommer någonting dåligt hända direkt så jag skippar den biten:$

Igår var en av de roligaste kvällarna i mitt liv tror jag. Började med att vi var på thoren, sen drog jag med några til ett randomställe(hehe) sen efterfest hos sofia och humöret var på topp exakt hela kvällen, träffade underbara människor och allt flöt på. Fan, nu vart det ändå ett inlägg som förklarar hur bra jag har det haha!

Men då får väl någonting dåligt hända då (snälla säg att det inte gör det) men fan, så bra som jag mår nu har jag inte gjort på....... någonsin tror jag.

KAN JAG SLUTA BERÄTTA HUR GLAD JAG ÄR. Kvällen kommer säkert sluta på akuten, eller att jag dör eller något. MEN DE MÅ JU VA;)

DAGENS BÄSTA

Imorse tog jag en liten sovmorgon och missade därför svenskan. Sitter just nu i ett arbetsrum på skolan och min svenskalärare kommer in.

Han: Dum fråga hanna, men var du på svenskan idag?
Jag: HAHA ja det var jag ricke!
Han: Ja, jag tänkte väl det, var lite fundersam men bra att jag vet iallafall!

VADÅ FLYT?!?!!?!

karma is only a bitch if you are.


När jag väl vaknade (tack gud) så drog jag till norvalla för att åka skriller med emelie k, vart inte så mycket till åkning eftersom att det kom några som skulle träna så vi gick å satt oss i en stuga och spelade in cpvideor och skrattade åt dom i sinne. Bäst humor i världen hah!

Fick skjuts hem av hennes låtsaspappa och åt, han knappt äta innan lovisa kom och hämtade upp mig och jag hon och sofia for och träffade upp emelie h och gick till erik där det blev lite ufsnack (läs:LITE) och hockey. Det var mys.

Nu har jag iallafall kommit hem och funderar på att sova så jag orkar med morgondagen:$

PUSS

i just want you to know that i think i love the world

Idag efter skolan slocknade jag nästan direkt och jag drömde de sjukaste drömmarna någonsin

Dröm 1

Jag var harry potter (haha?) och jag åkte med mina vänner till en öde stuga där det var party och vi spårade sönder, jag kunde flyga och det kan faktiskt ha varit en av de bästa drömmarna jag har haft känslomässigt ända tills det kom sånnadär som suger själen ur en (vad heter dom?) och då förstod jag att jag drömde (HAHA jag fattade alltså inte det innan?) och tänkte bara "JAG MÅSTE VAKNA JAG MÅSTE VAKNA JAG MÅSTE VAKNA" och vaknade i mindre panik.

Dröm 2

I början trodde jag att jag var vaken och kollade på klockan och den var 17.30 (skulle och åka skriller med emelie halv 4) och fick panik, försökte ringa emelie och det ända jag kunde tänka var att hon var svinsur på mig för att jag hade försovit mig. När jag skulle ringa henne blev min telefon till facebook och det gick inte att göra någonting så jag fick panik och vaknade.

Dröm 3

Jag och cissi var i turkiet med en massa, typ som skolläger fast det var inte med thoren och ingen annan som går på skolan för den delen. Vi bestämde oss för att festa och gick till nått ställe där man kunde köpa alkohol och jag fick köpa men sen när jag gick ut var det typ massa folk som var arg på mig för att jag kunde köpa och inte dom. Vi växlade mellan att vara i sverige och i turkiet sen vaknade jag.

Dröm 4

Jag var på något randomställe där jag aldrig hade varit förut, fick ett samtal av cissi och hon berättade att hon var på akuten sen bröts samtalet, jag ringde då till hennes mamma som förklarade att cissi kanske inte skulle överleva och om hon gjorde det skulle hon sitta i rullstol hela sitt liv. Jag fick panik och försökte i panik ta mig till akuten för att träffa henne men det gick inte. Sen när jag hade kommit på ett sätt att ta sig dit så ringde väckaren så jag vaknade.

9 - Min musiksmak


Senast idag fick jag höra att min musiksmak var sämst i hela världen. Jag lyssnar på nästan allt, verkligen blandad musiksmak. >HÄR< har ni min spotifyplaylist. över 1000 låtar och det är väl lite... halvokej. Ibland känns det som att jag inte kan bestämma mig för vad jag gillar att lyssna på. Jag anpassar mig för det mesta efter dom jag är med om vi lyssnar på musik, men min absoluta favorit i nuläget är whos that chick med david guetta och rihanna. Love.

I only have myself to blame for falling for your stupid games.

Idag satt jag och marre kvar på skolan dryga timman efter att alla andra hade gått hem.

Normalt för att vara oss? absolut inte. Vi fick skjuts hem till mig och började laga middag och när vi hade börjat äta så ringer jag moa och hör hur det blir med kvällen.

Jag avslutar samtalet och säger i aningen panikartad röst "hon kommer om fem minuter" Kan ju meddela att inte ett enda ord sas under måltiden eftersom att jag och marre bokstavligen slängde i oss maten. Vi stresstädade upp de vi hade dragit fram och drog till kåge iallafall.

Väl där hade vi skrattanfall efter skrattanfall och det bästa var ändå när jag och marre spelade in en cpfilm, hittade en "stressboll" som är fyllt med mjöl och moa tar den och ska visa något, och den spricker så det är mjöl över henne och datorn och vi fick det på film! HAHAHAHHAAH.

Vi bakade sedan pepparkakor och drack glögg, fick även sällskap av cissi.

Sen såg vi micke och molle också, kan vara världens finaste film:$
Bilder kommer senare!:)

8 - ett pinsamt ögonblick

Pinsamma saker ingår i min vardag, hela tiden, 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan 4 veckor i månaden 12 månader per år, ja ni förstår. Men jag kan väl berätta om en ganska pinsam sak som hände när jag var mindre.

Jag och mina vänner var på någon grej, kommer inte riktigt ihåg var det var men jag tror det hade med körsång att göra(HAHAHA jag vet.) Iallafall så hade jag och frida tagit på oss lite längre tid än de andra brudarna på att klä på oss(jag var seg redan då) och när vi gick ut så skulle vi hitta igen johannas föräldrars bil, en mörkgrön audi.

Vi såg den och började gå dit. När vi kom fram till bilen så öppnar frida dörren och hoppar in först, men hoppar lika snabbt ut "jaha" tänkte jag "hon glömde något" dum som jag är så hoppar jag också in i bilen, tog god tid på mig att ta på mig bältet eftersom att jag inte hittade och sen satte jag mig till rätta och kollar fram. Till min förvånan möts jag inte av det jag trodde, nä utan där sitter två stackars människor och kollar på mig som att jag vore ett utvecklingsförstört mongo.

Det tog ett bra tag innan jag vågade åka bil med någon annan igen kan jag lova.

HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHA.


HAHAHHA JAG DÖR!!!

HEHEHEHE


Har man tråkigt på skolan så har man:$

sixs billion people in the world, six billion souls, and sometimes, all you need is one

Just nu sitter jag med tattarungarna i inlägget nedan, marre sover och lyssnar på fet emomusik, jag och isabelle är allmänt störda och adheel är en bank. Kanske bör jobba litegrann så jag kommer ikapp med skolarbetet:$

this is how we do it



väck aldrig en björn som sover

Låg och sov i soffan(ovanligt:$) så kommer adheel och lyfter på jackan

Jag: SLUTA ADHEEL. Du ligger inte på min pluslista just nu!!
Adheel: Jag ligger alltid på plus hos dig!

Jag fortsätter sova och han gör det IGEN

Jag: MEN ADHEEL FÖR I HELVETET LÄMNA MIG IFRED FÖR FAN.
Adheel: :|:|:|:|

Insåg förresten att jag kommer vara marres bitch medans hon har gipsat.. love life.

HAHAHAH HÄNDIGA KVINNOR!!

Cissi råkade för ett tag sen slita lös uttaget från väggen. Idag kom vi på ett sätt att fixa det.
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHA ja bjud!

7 - Min bästa vän

Jag har många jättefina och jättenära vänner, och jag älskar alla lika mycket. På denna hade jag tänkt skriva om cecilia edman eftersom att vi har känt varandra längst.

Vi har känt varandra sen vi gick i 6an och har för det mesta suttit ihop, vi har visserligen haft våra nergångar och vi har bråkat mer än någon kan tänka sig, mest över smågrejer men eftersom att vi känner varandra utan och innan så blir det lätt så. Och jag anser att för att ha en bra relation med någon så kommer man att bråka. Vi har gått igenom emoperioder, fjortisperioder och knasiga perioder med varandra. När jag gick i sexan kommer jag ihåg att jag ville vara som cissi jättemycket HAHA jag skrattar lite när jag skriver detta för det var lite roligt att jag såg upp till henne :$

Jag älskar cecilia över hela mitt hjärta och jag har svårt att tro att vi någonsin kommer säga upp kontakten med varandra (iallafall långvarigt AHHA) Det har varit perioder där vi inte ens har pratat, perioder där vi bara har glidit ifrån varandra men vi har alltid hittat tillbaka till varandra i slutet. Och det kommer vi alltid göra också.

Cissi vet verkligen exakt hur jag fungerar, jag vet exakt hur cissi fungerar (för det mesta hehe) och att hon ens orkar vara vän med mig är ett under HEHH ne okej. jag skojar:$

Bild från när jag och cissi var i boviken och jag fick dyka efter min telefon som jag tappade, smidig tjej!

HAHAHH oj så länge sen!

7an?8an? vi hade iallafall cyklat till moröbacke och där pajade min cykel så vi satt och väntade i tusen år på hjälp haha!

HAHAHAH också i 7an eller 8an .. fräscha

Kan inte förstå att jag har tänkt lägga upp bilderna som kommer nu. Dom är hemska.



HAHAHAH SPECIELLT INTE DENNA HAHAH SÅ JÄVLA UGLY. vadå fjortisar btw?

nån gång i ettan när jag var rädd för en kattstrypare

Nån gång i slutet av ettan tror jag:$

AHAHAH

Denna bild togs efter att jag visade min kärlek till cissi genom att kasta en snusdosa i huvet. riktigt så var det inte men den hamnade där iallafall HAHA.

OKEJ nu kommer en bild, känsliga tittare varnas!!!!!!

.
.
.
.
.
.





HAHAHAHAHAHA varför lägger jag upp så vackra bilder, denna bild är ifrån 8an eller 9an på luciatåget, jag var så förkyld att jag trodde att jag skulle dö

AHAHA åh.. minnen! kortfattat så älskar jag denna brud:)


good fucking news

Jag har haft IG i matte A eftersom att jag knappt var på mattelektionerna. Gjorde därför ett kompensationsprov(?) och var 100% säker på att jag inte klarade det eftersom att jag inte hade pluggat (smart drag) Nyss kom emma och sa att hon ville prata med mig.

Jag sa då till elin&isa "this can't be good"

knappt en minut senare kommer jag ut med världens leende på läpparna, JAG FICK G, HUR BRA ÄR JAG PÅ EN SKALA?!??!?! okej G är ingenting att skryta med men jag har ett mindre IG iallafall vilket är hur awesome som helst!

HAHAHHA

Jag: Elin kan jag få låna din tändare?
*får tändaren*
Jag: Ehh... elin.... varför har du en gaytändare?
Elin: En vadå?

Jag börjar undra om det är någonting elin inte berättar.

You wont break me, i wont surrender

Ikväll har cissi och emelie varit här och bastat, blev sjukt varmt och olidligt så det varade inte så länge, efter ett tag kom nina och joinade oss innan vi for ut å åkte bil och lämnade av emelie. Vi var ute till 12 då de andra blev trötta och drog hem. Då kom anton och johan och hämtade upp mig och vi var ute och snurrade lite överallt innan de skulle bege sig hemmåt. Nu sitter jag här piggare än någonsin och längtar inte efter thoren och möte imorgon. Damnit.

surprise

Idag fick jag en trevlig överraskning när jag kom till min fina vän cecilia och hör hur hon skriker "HANNA VETU, JAG ÄR KLAR!!!!" Det resulterar i att jag inte behövde vänta i tusen år som jag alltid annars måste göra, och vi kunde gå ner på stan direkt. Guld värt!

På stan träffade vi upp anne och gick omkring och kollade ett tag innan alla drabbades av akut latmask och vi började rulla hemmåt. Just nu sitter jag och väntar på cissi och eventuellt emelie, vi ska basta och mysa :):)

6 – 10 saker du inte visste om mig

1. Jag tycker inte om choklad.
Choklad är inte gott, det är inte äckligt och jag kan äta det i små mängder (typ snickers osv) men det är absolut ingenting jag skulle äta bara för att det är gott. Jag kan vara en av väldigt få tjejer, eller människor i allmänhet som tycker det haha.

2. Jag är bäst på att spendera pengar.

Köper nästan aldrig kläder/skor/väskor/sånt vanliga männsikor spenderar pengar på. Jag köper ingenting men ändå försvinner pengar hur fort som helst. Jättedåligt.

3. Jag har ett födelsemärke på vänster höft.

Det är typ det fulaste som finns, och megastort. Hatar det!

4. Förutom att spendera pengar är jag inte bra på någonting.

Jag kan inte rita, inte sjunga, inte spela någon sport, ingenting jag är bra på alltså.

5. Eminem är min absoluta favoritartist.

Har alltid varit och kommer alltid vara, hans musik betyder mycket för mig och låtarna bär på många minnen!

6. Jag vill ha en minigris huur mycket som helst.
Jag menar hur gullig är inte >DENNA<?

7. Jag tycker att det är fruktansvärt svårt att komma på 10 saker, har suttit hela dagen med denna i åtanke...

8. Jag hatar att frysa, och jag är varm nästan hela tiden.
Detta är ganska awesome, eftersom att det inte är ofta jag fryser.

9. Jag älskar att sova.
Hade jag kunnat hade jag lätt sovit hela tiden.

10. Jag hade bytt ut vad som helst för en månad i thailand atm.
Eller okej inte vad som helst men.. mycket!

5 - Vad är kärlek?

Kärlek är kort sagt en relation i vilken man kan vara som man är och ändå bli accepterad, kärlek är det bästa som finns, men kan även vara det värsta som finns. Love is a bitch.

4 - Min önskelista

Ja alltså, listan skulle kunna göras lång, högst upp är ändå en resa tiill thailand men det kommer aldrig hända så jag måste säga att jag vill ha en tv väldigt mycket, annars har jag önskat mig en sminkning på makeup store, skorna som ni kan se i något inlägg ner och en hudkräm (för snål/fattig för att köpa en själv hehe) Det ända av dessa saker jag tror att jag faktiskt kommer få är hudkrämen hihi. jag tycker synd om mina föräldrar som har både min födelsedag och julafton att tänka på, om jag hade fått välja hade jag inte fått någonting alls eftersom att det inte är någonting som jag är i akut behov av (förutom hudkrämen hehe) åhh snart jul♥

jag är en krigare

Fix står först på schemat, tätt följt av middag, mer fix och skelleftehamn med elina. Kvällen kommer bli nice hoppas vi på nu då :-)

snart är det mitt!

3 - Mina föräldrar

Anders Jäder (även kallad aj kombislang, pappa baloo, tomten, osv, kärt barn har många namn?) heter min far, född och uppväxt i skellefteå. Jobbar på Jäders värme, där han är delägare med hans två bröder Ulf och Mikael. Han ser nuförtiden ut som jultomten och han har mer vrickad humor än jag har. Han är riktigt arbetsskadad och brukar avsluta ALLA samtal med "ja,tack heej!" istället för bara hejdå. Bor tillsammans med mig, min mamma och min bror i skellefteå och ja, vet som inte mer vad jag ska säga.

Annika Jäder, aka Nickan, född i Jokkmokk för att sedan ha rest runt lite innan hon bosatte sig i skellefteå och blev tillsammans med min fader. Hon jobbar på frasses i skellefteå och har gjort det så länge jag kommer ihåg. Hon är pappas motsats, kort smal och har brunt hår (förlåt för att jag skriver detta mamma men du har börjat dra på dig några gråa hårstrån du med, döda mig inte, tack:$)

Kan ju också berätta att de fick mig när mamma var 32 tror jag, då hade de försökt skaffa barn i många år men inte lyckats, så jag var lite av ett mirakelbarn enligt dom på den tiden, de har helt annan syn på det hela nu HEHE


Mamma&Pappa i deras bästa dagar!

haha åh... mina vänner alltså.

Jag: säg en bra film!=D
Fishen: hmm.. genre?
Jag: Komedi.. de vet du ju! eller drama:W
Fishen: Skräck tar vi då :)!



2 – Min första kärlek

Min första kärlek (observera att detta var back in the old days, dagis♥) Det var en kille som hette Johan som var några år äldre än mig, och jag kom hem varje dag och pratade med mamma om honom, denna kärlek höll alltså flera flera flera år. Jag kommer ihåg att han alltid skulle vara överallt och att jag alltid försökte hålla koll på vars han var (vadå stalker?) och han skulle alltid göra kullerbyttor och bygga slott i kuddrummet på dagis. Jag blev jätteledsen när jag fick reda på att mamma hade berättat för hans mamma att jag var kär i honom (tack mamma....) och vågade inte kolla på honom på flera veckor.

Efter det gick det inte lång tid innan jag en dag kom hem och sa
"Mamma, jag är inte kär i johan längre!!"
Mamma vart ju som lite fundersam eftersom att jag hade varit kär i honom i flera år och frågade varför
"Han hade snor under näsan idag!"

Sen var det inte så mycket mer med det HAHAHAH fan va skön jag var som liten..


1 - om mig

Hanna Jäder var namnet, ursprungligen Hanna Hedlund, som jag har hetat i största delen av mitt liv. Detta ändrades sommaren mellan 9an och 1an då mina föräldrar efter tusen år tillsammans äntligen gifte sig. Jag stretade emot, eftersom att jag verkligen ville heta hedlund men det gick inte för sig (på msn heter jag [email protected], vilket är irriterande eftersom att få personer förstår att det är jag. Men jag orkar inte ändra hehe)

Mina mellannamn kan vi gärna skippa, men eftersom att jag ska skriva om mig kan jag väl vara gullig och skriva ut dom. Mitt fullständiga namn är alltså Rut Hanna Valentina Jäder. Ingenting jag är stolt över, vem döper sin dotter till rut?! tacka gudarna att det endast var i mellannamn.

Jag är en person som gillar förändringar, gärna så ofta det går. Är någonting likadant för länge så lessnar jag. Detta har lett till en sjukt sliten kalufs eftersom att jag gärna ändrar hårfärg också, detta har involverat många blekningar och det är väl inte det bästa kanske.

Jag älskar impulsiva grejer, att bara fara ut någonstans och göra något, att helt random fara till umeå klockan 12 på natten (hehehe) och sånna grejer, spänning har alltid lockat mig.

Jag kan också passa på att jag har väldigt sjuk humor, skrattar för det mesta åt nästan ingenting och detta har resulterat i en massa snea blickar men what to do, jag gillar det!

Har ändå ingenting bättre att skriva om dagarna

01 – Om mig
02 – Min första kärlek
03 – Mina föräldrar
04 – Min Önskelista
05 – Vad är kärlek?
06 – 10 saker du inte visste om mig
07 – Min bästa vän
08 – Ett pinsamt ögonblick
09 – Min musiksmak
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon
12 – I min handväska
13 – Mitt hem
14 – Bloggfavoriter
15 – Mina framtidsdrömmar
16 – Det här har jag ätit idag
17 – Ett favoritminne
18 – Dåliga vanor och laster
19 – Jag som liten
20 – Min dag i bilder
21 – Det här vill jag bli när jag blir stor
22 – Det här upprör mig
23 – Det här får mig att må bra
24 – Det här får mig att gråta
25 – En första
26 – Mina rädslor
27 – Detta skulle jag göra om jag vann 1 miljon kronor
28 – Det här saknar jag
29 – Min favoritsemester
30 – Om det här vore min sista dag

( gör som alla andra och snor denna då ;) )

Life is to short to be anything but happy


Såg just en skitcrappy film som hette Mother and Child. Rekomenderas inte.
Jag funderar på att ta en promenad för att rensa tankarna.
Blir nog av!

jag kan ju inte påstå att mina vänner är normala.


SE DEN!!



första december


RSS 2.0