.......

Måndag: Ugnspannkaka

Tisdag: Fläskkarré & klyftpotatis

Onsdag: Kroppkakor

Torsdag: Ugnsgratinerad korv & potatismos

Fredag: Kycklingsnitzel & ris

Ända dagen det kommer vara hyfsat ätbar mat är alltså på fredag. gotta be here then

build me up buttercup


Jag hatar måndagar. Nästan lika sega som söndagar. Just nu sitter jag och väntar på att Cissi och Sofia ska pallra sig till skolan någon gång fast det verkar inte ske. KOMSI brudar!

Jag Kunde knappt sova inatt så nu är jag sådär lagomt pigg fast det är bara 9 dagar kvar tills vi slutar så nu är det bara att bita ihop, söker förresten någon som kan slinga mitt hår så är det någon frivillig som känner sig manad till att hjälpa mig skulle det vara guld!

L-U-L-E-Å


weii partybuss:W jag och amandas äventyr i nån random partybuss(Y)

"strike a pose!"

MEEOOW


Jag taggade Luleå och mest utav allt mc donalds. Jag var där igår. Kom jag ihåg att äta på donken? NEJ. Blir så arg för att jag kom på det när vi hade kommit halva vägen hem typ. ÅÅÅååhhh. Men annars hade jag hur kul som helst, träffade nya kompisar, festade i en partybuss, träffade Marielle från Jokkmokk/Boden av en ren slump, vi tog kort på randoms som var utanför bilen, träffade flera personer som var lika/identiska med folk som bor i skellefteå, jag skrattade, hade kul i sinne och jag mådde gyttans 95% av kvällen (HehehHEh)

ÅSÅ TAGGAR VI

LULEÅ!!!!!!
KOMMER BLI HUR AWESOME SOM HELST.

I'M IN MIAMI BITCH

kvällen började hos malin, med hur trevligt folk som helst (bilder kommer sen), senare drog vi in till stan till petra ett tag. Efter det drog jag och Annie ut och åkte bil ett tag innan jag blev avsläppt på max för att träffa rebecka och emma osv, sen drog vi på max (standard) och jag åkte 740 med anders mfl ner för vitbergsbacken och det var fäcking awesome!! sen drog jag på max och softade ett tag innan jag åkte med per, som även skjutsade hem mig, tack!

Nu ska jag sova, morgondagens planer är ännu oklara, PEACE

kuknegerhora

Inge luleå. Tagga ikväll istället då. Vart på sjukt dåligt humör nu. Herrå

in ya face



klicka på bilden för att ta testet

lika bra att skjuta sigsjälv direkt då

"Totalt bland pågående kurser finns det 30 icke godkända/icke inlämnade uppgifter"

Your body's just a vehicle transporting your soul



14 dagar kvar till sommarlov och det kunde inte kännas mer efterlängtat
. Just nu vill jag bara sova men om en och en halv timma ska jag befinna mig på skolan för affärsjuridiksprov. Känns förvånansvärt nog som att jag har ganska stor koll ändå. Känns bara sjukt jävla onödigt att jag är vaken men det är smällar man får ta.

to a dear friend



GRATTIS CISSI!!!!!! känns sjukt att alla fyller år, speciellt cissi. och speciellt eftersom att det känns så långt bort för mig HEEHE!

Kan ju även passa på att säga grattis till min söta lillebror som faktiskt fyller 12 idag. Känns som att det var nyss han var 6 år och sprang omkring utan att fatta ett skit.


Kvällen började iallafall med att jag for till jessica och umgicks med hon towa och linn, spelade kubb och myste på. Fick skjuts av cissi som övningskörde, hämtade pengar och hämtade upp Sofia innan det var dags för tårta och "innan-födelsedags-mys" med tårta och gosaker.

vid tolv gick jag ut och plockade en bukett (Shit så lame) och gav den till cissi, innan vi begav oss till statoil för att inhandla gosaker som man bara kan köpa när man är myndig. Vilket jag inte är (Bättre att jag påpekar det än att alla andra gör det HEHE) sen fick jag även skjuts hem i regnet av min trogna vän, på moppe. Starkt jobbat!

Nu väntar sängen, följa cissi på ärenden på solbacken imorgon på morgon sen prov klockan 12. ska även hinnas med att gratta bror. GONATT

TJÄNA PENGAR? GÖR MIN LÄXA ISÅNNAFALL. TACK PÅ FÖRHAND

.

some sad news

Medans jag ändå är igång kan jag passa på att berätta om morgonens historia.


Vi satt i klassrummet, helt oförberedda på vad som skulle ske. Alla var glada, eller iallafall så glad som man kan bli när man befinner sig på thoren. Jag Marielle Cissi och Sofia satt och skulle förbereda oss inför kommande redovisning om Daniel Defoe.

Stämningen i klassrummet var som vanligt, lite spännt med ett inslag av efterblivenhet. En vanlighet här på thoren. Helt plötsligt öppnar dörren sig, och genom dörren kliver Thor in, rektorn här på thoren. Han har ett mycket allvarligt ansiktsuttryck och försöker sitt allra bästa med att  få kontakt med eleverna men som vanligt är vi väldigt svåra att få kontakt med.

Han drar ut på beskedet. Pratar om avslutningsdagen, smörgåstårta och vad som skulle hända den 9 Juni, skolavslutningsdagen. Ingen lyssnade med hela örat, alla var lite småflummiga och ville väl inte lyssna på vad han hade att säga för det brukar inte vara någonting utav intresse.

Fördärvat säger han "Vi har fattat ett beslut.. varför kan jag förklara senare" Det var då han fångade mitt intresse, och jag började lyssna. Helt plötsligt blev allt mycket mer intressant och tankar började snurra i min förvirrade hjärna "Vad är det som har hänt, vad ska ske?"

"Skolstyrelsen har beslutat sig för att inte ta in någon mer klass
" Ingen mer klass? Vad händer med Thoren då? jag blev förvirrad och jag ville ha ett mer utvecklat svar.

"Eran utbildning kommer såklart att fortsätta tills ni tar studenten men efter det lägger skolan ner."


slutsats: THOREN SKA LÄGGA NER.

BAMBAMBAM

just got to love it

LMFAO. jag är beroende

klicka på bilden för en låt.

VART LESS PÅ MIN GAMLA DESIGN...

...Så jag har nån slags tillfällig lösning nu. Hjälp uppskattas.

this is not where you belong



KLICKA PÅ BILDEN

tankar idag

1. Kissie får alldeles för mycket uppmärksamhet. Tycker inte att hon har en intressant blogg, vet faktiskt inte ens varför jag läser den. Lite mainstream sådär, men iallafall så förtjänar hon inte alls den uppmärksamheten hon får. Hon är uppskattad och jag kan inte förstå hur folk kan tycka att det är kul att läsa om hennes liv. Det ända som skiljer hennes liv från alla andras liv är att hon tror att hon är känd. Men jag tror däremot att hon skulle få en mycket bättre blogg om hon tonade ner attityden en smula.

2. Allting blir mycket intressantare när man ska plugga, helt plötsligt älskar jag att läsa tråkiga spalter i SOLO och veckorevyn. Ikväll har jag även roat mig med att måla naglarna som nu är befintliga efter åtskiljiga slag/utbrott/tjatiga samtal från både rebecka och cissi. Får se hur länge jag har styrkan att låta bli. Iallafall så borde jag stenplugga inför kommande affärsjuridiksplugg. Bra jobbat haniboi.

"fint"

3. Varför är det så at 95% av befolkningen vill ha personer dom inte kan få, och om dom får personen i fråga är det inte alls lika intressant. Är det på grund av jakten och spänningen eller? jag själv är likadant och jag kan tycka att det är hur jobbigt som helst. Partypooper i sinne.

4. Hur kan det vara beroendeframkallande med ord? jag använder "awesome" i varannan mening och alla stör sig på det, men samtidigt så börjar personerna som stör sig på det börja säga "awesome" och jag känner även en person, nämner inga namn, som säger "men det är styling" EXAKT hela tiden. Fast det kan också bero på att jag stör mig på att personen i fråga säger det jämt. men samtidigt så har jag också börjat säga det ibland också. Det blir som en drog. himla konstigt.


Det var väl allt jag funderade på just nu.

I'm not afraid.




What you think, I'm doing this for me, so fuck the world
Feed it beans, it's gassed up, if a thing's stopping me
I'mma be what I set out to be, without a doubt undoubtedly
And all those who look down on me I'm tearing down your balcony

today is not a good day

dåligt väder. helvetes skola. på förbannat dåligt humör. inge nikotin. inge kaffe. äcklig mat. dålig sömn. jävla affärsjuridik. trött. ont i huvet.

finns absolut ingenting positivt med idag, just nu vill jag bara hem och sova. herra

Ä N T L I G E N

efter diverse däckningar i rebeckas soffa och säng ska jag nu äntligen få sova i min egen. dethär är efterlängtat!gonatt

smart

jag

okej men de bli awesome:D:D

rebecka
JAG ÄR AWESOME
jag

men kan ja äta hos er då?=]

haha sure

 

rebecka

JA DET KAN DU

MEN VADÅ SURE

fjdks,

 

jag

du är awesome

 

rebecka

PRINTSCREEN

 

jag

hahah åh.. är det verkligen så dålig du är att du måste printscreena näör jag myttar ihop något om att du är awesome:S:S:S:S

 

rebecka

du myttar inte

har bevis nu

så de så

sjkdfasdfsa

dfnu ska jag

skriva massor så

 

jag

alltså du är ett offer..

 

rebecka

ÄGD

 

jag

ja tyck om dig ändå...... eller?........ många punkter...............

 

rebecka

hahahahahAHHAAHHAHA

INSÅG JUST...

ATT DU KAN ÄNDÅ PRINTA FÖR DU KAN RULLA UPP KONVERSATIONEN

HAHAHAHAHAHAH

AHAHAHHAHAHAHAHA

HELVETE

 

jag

HHAHAHAH VISST SKÄMTAR DU DU TÄNKTE ALLTSÅ INTE ENS PÅ DEHHAHHA JAG DÖR HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH

 

rebecka

Meddelandet du skickade sändes inte på grund av tekniskt fel.

 

 

 

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH HAHAHAHA SÅ DUM


ge mig kaffe

har just sett klart 18 year old virgin. nu ska jag ta en cigge och se nån annan film=D längtar tills dom andra vaknar så jag kan göra kaffe utan att väcka hela huset, ja så illa är det !

såhär mysigt har jag gjort det


här ska jag i vaket tillstånd spendera natten, kommer bli många kaffekoppar imorgon känner jag på mig!

jag ångrar mig

bilderna från i fredags åker inte upp! men jag kan bjuda på en annan bild, idag var jag nämligen och spelade kubb med jessica alle och towa, och jessica lyckades då med nåt jävligt som jag inte fattar hur de gick till

spelplanen är alltså << DITÅT, den hoppade på nåt jävla vänster alltså bakanför.. fattar inte

round and round you're turning me inside out



har inte gjort någonting idag, vaknade nångång vid två och låg och drog mig i sängen ett tag innan jag gick upp och la mig i soffan, har legat där tills nyss när jag vart ivägskickad av mami. då parkerade jag här. är verkligen helt slutkörd, kanske det är fredagens äventyr som fortfarande sitter kvar. jobbigt är det iallafall. men imorgon taggar jag skola och då är det bara att se till att vara pigg. eller någonting.

those days we spent together

IGÅR
spårade allt totalt. tror inte jag behöver säga mer än så. men bilder kommer inom kort.

IDAG/IKVÄLL

for jag till ursviken, där kvällen spenderades med söta brudar,kubb&kurragömma med dunk. efter det skjutsade tobbe in jag och rebecka till stan, thx! där träffade vi på david, tusen år sen jag pratade med honom så det kändes bra. efter det träffade vi thai och satt å snackade med han ett bra tag, innan vi fick skjuts hem av john, tack=D!

NU
ska jag och rebbe se på tv/nån film/lyssna på musik innan vi skallar kudde!



gonatt världen♥

i have learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel







rebbe drog upp mig från sängen för hon ville att vi skulle fara, fredde kom och hämtade oss och vi for till kotten. han lagade mat och duschade medans jag och rebbe satt och väntade som några snälla flickor. efter ett tag kom alle wirre och kim och käkade upp jens chilinötter. ikväll har vi smidigt planer på morgondagen. jag+rebecka+jens+grillat+chill i hans lägenhet kommer bli awesome!

if I fall if I die, know I lived and missed some bullets

rebecka slickade just på min tutte. normal vän jag har♥ önskar att alla kunde se hur hon är just nu. idag har jag varit och snackat med en jättegullig polis (ja faktiskt) och sen har jag softat i solen med cissi, sofia och sen med rebecka, hann även softa lite med kimpeman. skickar just nu desperata "rädda mig" sms till kim, får se ifall han inser hur allvarligt det är;)

fly like they do it


dagen började med en promenad, som slutade hos marre där jag och hon satt och pratade och solade. vi hann även gå en promenad, sätta oss vid älven och mysa lite. pappa kom och hämtade mig kring 6, planerna var att jag skulle till ursviken men det blev inget av, istället for jag till moröbacke och kollade på när lisa, david frida och macke spelade basket. resten av kvällen spenderades i davids bil med skön musik och härliga människor.

känns som att febern har börjat komma tillbaka så jag ska skalla kudde nu för att sen orka mig upp och gå igenom ännu en dag i skolan!

i would like to take a minute to explain, but no one can even consider to take a minute to listen.





DEAR JOHN



två ord: SE DEN

playlist.


jag skyller på febern?

HANNA. sa:
jag vill på vårdis så jag får veta vad det är jag har:(

'                      caisabrännström säger:

förkylning:]?
eller du har säkert hiv
då brukar de bli så =D


får en smärre hjärtattack innan jag ser att hon har skrivit att hon skojar.. jävla jävel:(

I get a feeling that I should have been home yesterday


matte nationella idag då.


väldigt dålig på matte+feber och ont i halsen=ingen bra kombination, jag lovar. don't try at home kidz. allt som allt kanske jag svarade på 3 uppgifter och jag vet med säkerhet att ingen var rätt. känns ganska värdelöst att jag tvingade dit migsjälv.

imorse feberyrade jag, och trodde att jag var på statoil. jag hörde alltså statoil "ringklockan" hela tiden. ganska läskigt när såntdär händer. igår trodde jag att jag var med i idol också.

på senaste tiden har jag haft ett flertal drömmar om att jag har sökt till idol och att jag har varit med i idol och liknande. förstår verkligen inte varför. antingen är det för att jag verkligen vill vara bra på att sjunga, eller så är det efter allt man har läst på fejjan med folk som söker hit och dit. ganska läskigt anyways.


hade förresten laddat upp en bild på mina halsmandlar om det inte hade varit så förbannat disgusting.




"lite feber"

jag och lisa diskuterar detdär med allt vatten och att det kommer ta slut å yadayada, hon säger att hon har duschat för hon vågar inte chansa på att duscha imorgon bitti ifall det skulle vara slut då. jag säger att jag hellre chansar på att duscha imorgon än att duscha idag och riskera att svimma i duschen.

efter ett tag skickar jag sms "jag måste fan duscha alltså" och jag får som svar "men du får ju inte svimma och du ska ju ändå vara hemma imorgon så vad spelar det för roll, och om du duschar sitt då för fan ner :O" AHAHA sötnosen

jag.mår.RÖV


jag saknar rebecka.
jag har typ feber. min hals är död. jag fryser i sinne fast det är varmt (återigen febern). jag har ont i exakt hela kroppen. om man nuddar min hud vrider jag mig av smärta.

nu har jag fått klaga litegrann iallafall. ska kolla om OC inte kan ladda klart någon gång så jag kan påbörja sista säsongen nu också. blir förövrigt ingen skola för mig imorgon tror jag. känns inte så nu iallafall. någonting positivt med dagen är att jag pallrade mig ut och gick 3 kilometer som jag har lovat! förtjänar ett diplom.

oj så dålig jag har varit

på att skriva! har väl inte känt någon större lust antar jag.

kvällen började iallafall med att cissi kom och hämtade upp mig, sen drog vi till henne och softade på hennes tak ett tag, jättemysigt! efter det kom caisa och frida och vi for på statoil. efter statoilrundan skjutsade cissi mig till sofia där jag myste ett tag innan vi begav oss till cissi för att softa med hon, hennes syster och hennes systers kompis.

när vi blev less tog vi en liten promenad och satte oss vid älven och snackade ett tag, innan vi träffade tussman. jesper kom och hämtade oss och vi for till dom och såg nån skräckfilm innan jag kände att det var dags att dra sig hemmåt. nu har jag lagt ner projektet med att försöka få thorendatorladdaren att funka så jag sitter vid min andra dator, det känns råkonstigt med tangentbord och allt helvete så det är lite småkul!

nu ska jag kanske försöka ladda hem någon film, lyssna på musik eller någonting tills jag slutar vara rädd typ hihi GNATT

a simple kind of man


kvällen började med tacos med rebecka, efter det fixade vi en massa låtar som kim SKA spela i sin bil helatiden. det har vi bestämt! vi tjollrade på med skratt, randomdanser och annorlunda samtalsämnen ett tag innan kim kom och hämtade upp oss. vi for till sofia k där hon mattis linn towa alle och jessica var, snackade lite med dom sen for vi till jens, snyltade lite av hans cola och chilinötter.

kom hem för ett bra tag sen, har suttit och fortsatt ladda ner låtar och lite så. sen har jag och jens en deal. ena halvan av dealen är att jag ska gå 3 km varje dag = till ica morön och tillbaka. kändes hur värt som helst. från och med imorgon börjar jag och det känns awesome! nu ska jag vänta på att låtarna ska ladda klart sen ska jag nog sova.

ja, vi sitter en meter ifrån varandra

rebbe har bytt namn på msn till "är bög"

HANNA. säger:
glad att du äntligen har kommit ut ur garderoben babi

® är bög säger:
ja, jag kände mig så ensammen och instängs, tills fritzel kom och räddade mig. bokstavligen KOM.


sometimes destiny is a bitch

sitter hos min belovet rebecka atm. hon är galen och skriker/försöker sjunga och jag är rädd. ibland kommer hon även upp med något "evil-doktor-skratt" som skrämmer mig reaaaaaally much. hon har  diverse sjukdomar och jag vet inte om det var värt mina 16 kronor jag fick offrat för att ta mig hit. ibland undrar man ju.

ibland kan man ju undra.

till er cpoffer som har varit in i mitt hus: skär av er kukarna långsamt och plågas rejält.

nu ska jag hjälpa till att städa osv sen kommer jag stänga in mig i mitt rum. sovsällskap ikväll är uppskattat. btw, tack tobbe som skjutsade hem mig, guld värt!

I could really use a wish right now.


vår.

(KLICKA PÅ BILDEN)

i guess my questions have no answers.


idag har sängen varit upptagen av moi hela dagen. kanske helgens bravader som sliter på kroppen. har inte orkat lägga upp bilderna riktigt än men jag ska ta emot alla av isabelle/elin före. men kul hade jag! tack alla♥

IKVÄLL KÖR VI


(B)

BILDBOMB.

SOVÄVENTYR @ MYPLACE


EMELIES KUSIN #1


HAHAAH fiskbilden på mig :$


EMELIES KUSIN #2


FEST MED TUSSE & TOBBE


FEST PÅ ATORP


THERESIAS 19ÅRSFEST




AHHAHAHA nu orkar jag inte lägga in mer. jag bjuder på dom fina bilderna!

gårkvällen

började med att jag tog bussen till ursviken och softade med rebbe, kim, mickan, oliver & kevin! efter ett tag kom det några andra och sen for alla utom jag kim och rebbe. vi bestämde oss för att fara till stan, så det blev av. skulle försöka fixa med kims ljud men det blev inge av, istället for vi och skjutsade någon, vars bil vi fick låna, plus att kim fick rätt "lite" betalt. awesome!

efter det for vi och hämtade upp wirreman och körde runt litegrann, skjutsade några och så, tills det var dags att hämta upp han som ägde bilen, drog drivein på max och då märkte vi att det rök från bilen så vi for tillbaka till han och bytte tillbaka bil. efter det var det inga storslagna äventyr som blev av men jag hade trevligt iallafall:)!


kims äckelcigg

.

rebecka: det skönaste som finns efter att man har duschat det är att först duscha sen...
jag:..HAHAHAHAHHAHAA

LIFE IS AWESOME.

just nu iallafall! såhär ser det ut atm

HAHA

"vet ni vem isaac newton är?"
"va, jimmy neutron?"

barnprogram♥

summerar kvällen


rebecka + trocadero + balkong + cigg + myskläder + tjocksockar + filt + popcorn + bra musik + fågelkvitter♥!!


(eftersom att kim bad om det: kim och robin tittade förbi, det gamla vanliga, porrfilm och fotboll. jobbigt läge. sen körde kim å robin något gå-race som var priceless)

DAGEN PÅ PITEÅ HAVSBAD.

degen marre och robin kom och hämtade upp mig kring halv 9, vi hade en smygtävling med lovve och gänget på vägen dit även om vi var överlägsna hihi. när vi kommer till havsbadet är inte lovve och co. bakom oss så degen bestämmer sig för att köra några rundor där. här har ni resultatet på den händelsen

och där satt vi. först började jag marre å robin försöka få lös oss men det var så gott som omöjligt. slutade med att lovve och dom kom, funkade inte heller så robin åkte tillbaka till havsbadet med dom sen gick jag och marre. vi hade typ ändå kul på badet och det blev mycke skratt åt en speciell händelse "OUUHHH" typ. efteråt åt vi mat, pommes <3<3 sen drog vi till piteå och softade ett tag innan vi vart less och tankade sen drog vi till stan, körde billeken och sten sax påse!

TACK FÖR DAGEN ALLIHOPA!♥

riverside motherfucker.


gammal cambild. saknar piercingen!


vaknade kring 7
, och ja ni ska tro det ni såg. ett mirakel att jag tog mig upp. nu sitter jag här ganska så trött och väntar på att skjutsen ska komma sen bär det av till piteå havsbad med thoren. jag känner att ångesten smyger sig på med tanke på att jag inte har hunnit med diverse bantningskurer och träningspass. men jag gör väl det bästa av situationen.

klockan 9 intar vi piteå havsbad och tro det eller ej men det kan faktiskt vara ganska roligt. får väl se hur länge det tar innan jag ger upp men jag lever bara en gång och.. dethär kan bli spännande. nu ska jag vila litegrann i typ en kvart sen åker jag. kommer inte överleva ditvägen men det är en annan femma!  WISH ME LUCKpz

hehe "inte feg"

cissi: jag ska ladda hem the fourth kind nu, du borde se den! fast inte nu då kan du inte sova ;)
jag: men vad handlar den om då?
cissi: den är baserad på verkliga händelser och det handlar om utomjordingar osvosv
jag: så det finns utomjordingar?
cissi: klart det finns utomjordingar:D:D
jag: snälla säg att det inte finns utomjordingar så jag kan sova inatt...
cissi: neejnejnej det finns inte utomjordingar! men om du ser en uggla utanför ditt fönster borde du bli rädd.
jag: snälla säg att du bara sa dedär helt random..
cissi: ja men det är bara för att... ugglor är.. söta djur!

hon har blivit stor och blå och pratar konstigt.



HAPPY BIRTHDAY.



några bilder från valborgs som jag snodde av caiissaaa



RSS 2.0