NEEDS HELP

SVART
BRUNT
ELLER MER SLINGOR????



(ja, jag hittade bara en bild på mig när jag hade svart)

When you were young And your heart was an open book You used to say live and let live

Jag har börjat sköta skolan
Jag är tröttare än någonsin
Jag hittar inte lost s06e11 som går att ladda hem, nån som kan skicka?!?!
Marre är smygkikarn n1
Och hon gillar hästar.
Robin gillar också att smygkika
Thoren har en "platt organisation" whatever that means
Jag har inget mer att skriva
JO. Många blogginlägg har det blivit på sistånde

(Tog en bild på Robin och Tusse, glömde stänga av ljudet så det lät rätt mycket, dessutom gick den inte att skicka så det blir ett bildlöst inlägg)

TILLFÄLLIG HEADER

hjälp mig med en ny nån SNÄLLA♥

"Totalt bland pågående kurser finns det 20 icke godkända/icke inlämnade uppgifter"





Som rubriken säger så har jag endast 20 oinlämnade, igår låg jag på 33. Jag har endast gjort en enda som jag har lämnat in och då återstår ju den stora frågan - vars for dom andra oinlämnade?

men jag klagar inte;)

Comment vous appellez-vous


Svart hår igen?

Tog mig just och pass upp imorse efter ett antal väckningar men jag tog mig hit i tid. Sitter just nu på franskan och inte helt förvånande så förstår jag inte ett skit. Om någon vänlig själ har lust att låna min hjärna och sitta på mina lektioner åt mig så att jag kan få gå hem och sova är det djupt välkommet! Tycker förövrigt att det kan bli lunch snart för jag är feeeeett hungri.

jag.borde.sova



Detta får bli min kompis tills John Blund kommer och gör mig sällskap.

NANA


pratade just med moa på skype, och det jag fick höra var allt annat än förväntat, hon lät ungefär som en mus som tagit helium. gullerumpan har dragit på sig halsfluss. you poor little thing♥

black.

Hittade mitt nagellack igår när jag städade. välkommen tillbaka, försvinn aldrig igen tack♥

sickness


Somna innan middagen - Check
Äta middag halvsovandes - Check
Somna direkt efter middagen - Check
Vakna upp alldeles nyss - Check

Om ni undrar om det är jobbigt med skola så kan ni ju läsa ovanstående. Kan även tillägga att ja inte är långt ifrån att somna nu heller.

stockholm sweden

Sitter på skolan, var sjukt stressigt imorse, för att när jag hade duschat som ni kan läsa i föregående inlägg så hade jag exakt 14 minuter på mig att äta frukost/hitta kläder/sminka mig/ blåsa håret/fixa hårband så jag var mer stressad än någonsin men jag hann i tid och det kändes toppen. Nu har jag även fått en liten översikt på vad som kommer måsta göras från mitt håll de kommande läsåret. Ska även ansöka om ett halvår extra studietid vilket jag tror kommer vara sjukt behövligt.

Jag och cissi fick just förstärkning av Marre, och jag och C ska snart fara på körskolan så hon kan övningsköra. Näjs

freezing.

Klev just ut ur duschen, tror påriktigt att jag komer frysa ihjäl för varmt äre inte! Ska snart börja blåsa håret och shit sen bär det av till skolaan:)

DUDE

Kvällen började med att jag fick skjuts till Cissi där jag och hon satt länge och väl och samlade krafter för att ta oss ner till karamelltåget, tillslut begav vi oss dit iallafall, där träffade vi lovisa, tusse, sasse och ludde så vi följde med dom till lovisa och kollade på tv och lite sånt, innan vi begav oss till matfesten och åt lite hihi.

Sen blev det att se film med lovisas syster, fick ganska nyss skjuts hem och nu är jag sjukt trött så det blir nog en tidig kväll:$$

remember how it used to be

Galen kväll igår, hade huur roligt som helst iallafall och många tokiga saker hände. Idag har jag laddat batterierna genom att käka mat från wook n roll och  druckit cola. Går bra med dieten guys;) nä men jag får faktiskt äta onyttigt på lördagar.

Ikväll blir det filmmys med gurka och dip och kanche cola hemma hos cissi. Jag orkar verkligen inte fara ut och festa idag igen för jag körde verkligen på hårt igår (misstolka INTE) så jag är himmlllaaaaa slut!


TACK alla som medverkade i gårkvällens bravader, speciellt emil PUSS
ps tack rebbe som skjutsade hem mig♥

new babies


du inser inte hur saknad du kommer vara.

'    ninawinnberg säger (22:17):
hanna, jag ska gå på statoil, kan inte du prata med mig i tele(L)?
hanannanaanaaaaa säger (22:17):
kan jag inte följa?:(
'    ninawinnberg säger (22:18):
joo
men du förstörde du allt
skulle luras
och överraska dig ist(L)


:(:((::( STANNA

HE'S BACK IN TOWN

If only for a few days!

Plutten ringde mig nyss och berättade att han var i skell, kan det bli bättre? dock så far han till umeå igen på lördag så det blir förhoppnignsvis att hitta på någonting imorgon kanske YEYYYYY!

I wanna know your name


Mardrömmarna jag hade inatt var inte av det lugnaste laget så imorse vaknade jag i panik med blöta kinder. Hittade även ett sms jag hade försökt skicka "JA dom använde det!" kommer bara ihåg att jag tänkte att det var superviktigt att jag skickade detdär smset men jag somnade nog om.

Gick trots allt bra att kliva upp och ta sig till skolan, konstigt nog. Idag har vi byggt torn av lego (hej vi går dagis) och våran grupp var så awesome att vi vann nästan typ om det ens gick...HEHE. Har även hunnit snacka med Emma om hur min framtid på allas vårat älskade thorén (...) kommer bli och vi har en bra plan på G nu vilket känns sjukt bra. Den planen involverar inte någonting som har med att gå om att göra.

Nu ska jag kanske försöka kämpa mig igenom näst sista säsongen av lost och förhoppningsvis påbörja sista säsongen så jag snabbare når mitt mål så jag kanske kan få nåt liv någon gång.

And it goes on and on and on


Det blev en liten biltur med Rebecka och Wirre. Och eftersom att alla mina vänner har övergett mig för sängen så ska jag väl göra likadant! godnatt (tredje gången gilt?)

cuz i'm a b-a-n-d-i-t

1 Jag saknar Lovisa
2 Jag vill sova
3 Ska jag sätta på ett avsnitt av lost?
4 Det kommer bli tungt på skolan imorgon
5 God natt, alla som kan sova!

I like when they loose



Som många av er vet blir mina tårkanaler spårade när jag är förkyld så just nu forsar det tårar bara. Sen är jag snuvig också så om någon hade sett mig nu, snörvlandes och tusen tårar rinnandes längst kinderna hade det sett lite roligt ut kan jag tänka mig. Hostan har kommit ikapp också, så just nu känner jag mig som en flännande zombie med hosta och snuva. Känner mig så otroligt vacker med andra ord. Och himla frisk också.

Men imorgon blir det nog att pallra sig iväg på skolan ändå. Även om det är plättar till lunch, vilket det är tusen gånger i månaden. MEN nu har dom sagt att dom "bara" ska ha det var sjätte vecka. Framsteg dock men... fantasifullt? inte mycket.

Nu ska jag inom en snar framtid stänga av el dator och somna, förhoppningsvis kan jag sova inatt utan att kvävas. HADES

Tonight my head is spinning

Ligger just nu i min säng och mår skit. Blev alltså ingen skola idag. Har börjat hosta som ett cp nu också så vi får se om jag överlever denhär dagen HEHE nämen fett jobbigt=D

I hope you had the time of your life

Min dag idag
skola
stan
nytt smink + vita converse♥
hem & se lost
SOMNA framför lost (illa)
träffa Nina för kanske sista gången innan hon flyttar:(((



Nu är jag hur sjuk som helst, typ. Imorgon blir det nog inte skola iallafall.

ögonen pekar i kors


Är sjukt trött. MEN jag tog mig upp. var typ tusen år sedan jag tog mig upp så här tidigt, speciellt när det är skola som väntar haha..

Snart ska jag börja gå och möta Cissi som kommer och hämtar mig  med moppen :)pz


All I do is win



Första dagen på thorén avklarad. Börjar ångra mig angående att gå om tvåan. Kände bara att det kommer bli sjukt drygt att gå ETT ÅR TILL. Men det var supernice att träffa alla igen, speciellt Moa som har valt att börja igen♥ Efter skolan blev det iallafall att fara och ta en kaffe med Soffan, sen gå med henne och Simon till trafikskolan och få lite ångest för att jag knappt börjat övningsköra.

Började sen cykla hemmåt när jag mötte Nina på vägen som tur var så vi gick på stan ett tag innan vi drog till cissi och släpade med henne till dallas. Sjukt kallt har det varit ute idag så jag höll på att frysa ihjäl när vi cyklade till Cissi för att sen cykla till nina. Nina har förövrigt smittat mig med hennes turkförkylning. tack bebe!

Kvällen har efter det bestått av mys, ärvning av kläder och fångarna på fortet som är KUNG.


Jag är på väg att träffa botten och jag älskar det.


Två vridna dagar
har det varit. Imorgon är det skola och jag hoppas att det kan ge mig lite koll på dagarna och det känns oväntat bra att ha någonting att komma till på dagarna. Imorgon ska jag även umgås med sofia larsson och det känns toppen. nu ska jag se ett avsnitt lost sen ska jag sova. godnatt!


Tack cissi, poppe och co, anna och kent!

Todilooo


MISS IT!

Gårkvällen spenderades med supertrevligt folk. Mitt knä hänger inte med i svängarna och jag är just nu den trasigaste människan som finns tror jag. crap. kvällen slutade med en pratstund som var supertrevlig för att därefter sova. Tror aldrig att jag har uppskattat min säng så mycket tbh.

Idag vaknade jag hyffsat tidigt, gick upp och lagade mat och dolade på(wtf?) sen inväntade jag cissi, vi åkte och köpte nödvändigheter för en barnvaktskväll som kommer vara awesome! Just nu har jag min kumpanjon cissi i soffan brevid mig och vi ska fortsätta mysa (hon sitter just nu och försöker identifiera lukten i mitt hus-.-)


Bilder från gårdagen kommer senare.

Inspiration och fantasi

VARS.TOG.NI.VÄGEN?!??!?

wohwowo


1.
Sömnvanorna är tillbaka. Somnade 7 imorse och vaknade 4. CRAP
2. Jag har börjat köra på GI metoden
3. Jag älskar min playlist på spotify. HÄR
4. Ikväll har jag umgåtts med Erik Nina och Cissi.
5. Min mage är öm efter alla skrattanfall jag och Cissi har haft.
6. Jag HATAR spotifyreklamer.
7. Ska se lost sen sova

Godnatt!

Miss it


Those days

dumjävel

Jag: KUL att jag inte kan gå ut på annandan..
Cissi: Annandag påsk?

-.-

chaos


Ikväll drar jag till soffan och myser på. Alla andra jävlar i denna stad som har åldern inne befinner sig ikväll på station men eftersom att jag har några månader kvar i helvetesåldern så blev det inge av för mig. MEN om ca 5 månader, DÅ JÄVLAR.

shut up and let me go


Idag har jag spenderat mer pengar än vad jag har gjort på länge. Shoppingturen med Cissi vart dyrare än jag trodde med andra ord. Men nu är min garderob lite uppdaterad, vilket behövdes pretty bad så det känns kung!

Efter shoppingrundan tog jag, Cissi och Bacon en macka på subway, kaos var det där men mackan var efterlängtad:W:W Sen drog jag och Cissi till Erik i ursviken för att se Grown ups, helt klart sevärd film! Vi fick skjuts hem av Erik, varefter vi drog på statoil och mötte upp Marre, Sofia och Amanda.

Efter att vi hade suttit ett tag på statoil drog jag och cissi och hämtade räsermoppen och for till Sofia och softade där ett tag innan det var dags att fara hem. Nu ska jag se ett avsnitt av lost (läs: se lost tills ögonen inte orkar hålla uppe sig själva) sen ska jag sova för imorgon ska jag träffa upp Nina o för att hålla hennes hand när hon piercar sig, sen ska jag softa med Soflar:)))


(bilder från i helgen osv kommer när jag hittar min förbannade kamera som försvinner jämt)

change of plans

FREDAG
- Sofia Larssons stuga med bästaste

LÖRDAG

- Bakis drar jag och pappsen till Lutton och fiskar

SÖNDAG
- Still Lutton

MÅNDAG

- Still Lutton

TISDAG

- Ev hemma

Josh Holloway


Kom och kidnappa mig, kalla mig konstiga smeknamn, var spydig mot allt och alla I DON'T CARE. Vi kan gärna bygga ett hem på en random ö mitt ute i ingenstans, fine by me! (kanske dags att lägga ner lost ett tag, är helt b e r o e n d e av denna människa)

sometimes in my tears i drown but I never let it get me down


Jag är världens sämsta på att skriva. Har haft tid, men inte ork/inspiration till att skriva men det kändes lite tråkigt att jag aldrig skriver så jag tänkte göra det nu. Drar en kort sammanfattning bara.

FREDAG
- Lovisas 18års fest
- "efterfest" hos mig med trevligt folk
- Piercad läpp (för tillfället iallafall)
- Mest spårade och roligaste kvällen på länge.

LÖRDAG

- Bakisdag
- Nattlig tripp till max med cissi aka bandel

SÖNDAG

- Nolia med familjen
- Fick en ring av mamma som sällan kommer lämna mitt finger

MÅNDAG

- Nöta lost
- Umgås med Nina och Cissi
- Sova för lite
- Följa brandbil:W

TISDAG

- Kåge med Annie Ewe Matte och Nils
- Max med Sofiak och amme:W:W

NU

- Nöta lost tills ögonen blöder

IMORGON

- Umgås med Soffanlarre

TORSDAG

- Öppen för förslag

FREDAG

- Öppen för förslag

LÖRDAG

- Hörde någonting om party med Annie och co.



Så ser mitt liv ut på senaste tiden och de kommande dagarna. Känns soft:W:W
(Ser nu i efterhand att det ser ut som en matlista-.-)

vad hände igår?

det ända jag vet är att jag imorse vaknade upp brevid några fina vänner, i ett mindre fint rum som luktade mer eller mindre som en jävla cigg och dagen har bestått av att vara bakis, och städa bort alla förbannade ölburkar och diverse grejer som låg utspritt över hela nedervåningen. jätteonödigt! :$$

Jag hade iallafall jätteroligt, tack alla som gjorde kvällen helt lyckad :)

sooool

Kan alla sluta vara så jävla dumma i huvet. ÅH jag är så arg. jgfkjdsngjkg


hade tänkt skriva litegrann men jag vart på så dåligt humör att jag tror att jag skippar det.

I won't survive, but on the other hand, who does?



Sitter med gómusik i lurarna, ska snart börja fixa mitt hår som ser ut som en häxkvast för att sen dra mig ner mot rovön och spendera kvällen med några brudar, Elins sista kväll i skellefteå idag så vi ska mysa i sinne och ta vara på tiden. Imorgon ringer väckaren klockan 05.30 för att klockan 06.30 sätta sig i bilen med Nina och co som styr mot Ikea/alko. Kommer bli awesome, och såklart åker systemkameran med ;)


Har atm ändrat språk på facebook till English(pirate) och sitter och njuter av åsynen, riktigt roligt om man har samma dåliga humor som jag!


grattis hjärtat


Hoppas du får världens bästa dag, det är du värd♥

Life has it's turns

Nu ska jag förmodligen inte skriva dethär för då kommer väl allting bli åt helvete men det skiter jag i. MITT LIV LEKER. Jag njuter av varje dag, det ända som saknas är en viss Rebecka Johansson som mer än gärna skulle kunna få vara mitt sällskap idag och alla andra dagar.


Min säng är efterlängtar, jag crashade på cissis soffa och vi sov inte många timmar, vi hade sällskap av viktor tills klockan började närma sig sju på morgonen, efter det låg jag vaken till kring halv åtta när jag var mer än sliten och mina ögon inte längre ville vara öppna.

Någonting som förvånar mig är att vi vaknade kring två (en powernap eller två har förekommit under dagens lopp) Och vi har hunnit med en sväng på solbacken för telefonsökande till min kumpanjon cissi som alltid på något vänster råkar hitta ett sätt att förstöra sina mobiler.




Jag kommer förövrigt att sakna felicia som for tillbaka till skåne i fredags, och sen blir jag en aning (läs:MYCKET) deprimerad över att elin också åker på tisdag, sjukt trist men vi ses på jullovet brudar♥






Jag älskar dig Rebecka KOM OCH UMGÅS DU ÄR SAKNAD

RSS 2.0