i'm ready to jump



Dagen började med att jag mötte upp Lovisa Elin och Felicia på subway där vi åt med Oscar och Jennie. Efter det blev det några timmar på stan innan vi åt middag på dallas (smal) där jag bet sönder en tand. rätt skönt att skära upp tungan på kanten som blev på tanden må jag säga.

Efter allt var uppätet drog vi hem till Elin och softade ett tag innan Lovisa lämnade oss och Fishen kom och hämtade oss och skjutsade oss till atorp där vi umgicks med några. Efter ett tag kom Fishen Toni Simon och Benne och vi konstaterade efter ett tag att det inte var speciellt kul där så jag Elin och Felicia fick hämtning av Hannes och Lovisa och drog till älven med Fishen och Simon.

Efter att Elin och Felicia for drog jag och resterande till sörböle och letade någon lekpark utan vidare framgång, sen åkte vi till vitberget där vi sprang upp på ett berg och kollade på utsikten HAHA sen kom kim så åkte vi tvärt med han innan han skulle hem och bli jagad av polisen.

Fishen skjutsade just hem mig, ska se nån film sen sova! gonatt

20 things.

1. Jag vill inte ha mitt efternamn, skulle mer än gärna byta
2. Jag älskar att sitta och fantisera om hur mitt liv skulle kunna ha varit
3. När jag blir arg håller det oftast bara i några sekunder
4. Dåligt samvete/ångest ingår i min vardag
5. Moa har fått mig att måsta ha snusen på ett speciellt sätt när jag stoppar in den, Nina har halverst fått mig att börja vika den.
6. En av mina favoritlåtar nu är DENHÄR
7. Jag drömmer om tsunamisar hur ofta som helst
8. Jag gråter blod över att Nina ska flytta till hösten.
9. Jag ligger på ca 850p IG så det blir förmodligen att gå om tvåan.
10. När jag var liten samlade jag på magnumglassars papper (normal?)
11. Jag lekte också ovanligt mycket med pappersdockor..
12. När jag var mindre var jag rädd för ringaren i notredame (?)
13. Jag hatar att jag har börjat gilla låten "från och med du" med tanke på att exakt alla andra gör det.
14. Latare människa än mig får man leta länge efter. När lovisa tillåmed säger att jag är latare än kottN är det illa..
15. Jag skulle kunna dö för exakt alla mina kompisar.
16. Jag har hela mitt liv önskat att jag var frisör.
17. Databeroende? jajamen
18. Jag skulle göra vad som helst för att vara liten igen.
19. Mina sömnvanor är brutala
20. Jag tror att min fotfobi har lugnat ner sig litegrann


Cherries


Foto: Jag

Snabba cash


Jag måste vara den sista människan i skellefteå som ser den. Känns dock som att filmen har fått så himla mycket publicitet bara för att Joel Kinnaman var med i den, för så bra tyckte jag faktiskt inte att den var. Men han är ju riktigt jävla fräsch så det är ju alltid någonting mehiehi

HAHAHAHAHHA.



Första tanken när jag såg bilden: BITCH
Andra tanken när jag såg bilden: Vem sa något? Vad sa någon? fill me in

några lax fattigare, en dröm rikare!



(tack Lovisa som fick mig att ta tag i kamerasökandet)

VAD GÖR VI? NU KÖR VI!



Nu ska jag duscha, fixa till mig lite lätt, eftersom att jag inte orkar göra så micket med tanke på vilket skick jag är i nu! Gårkvällen var helt awesome, vissa grejer som kunde ha blivit bättre, och resten är raderat från mitt minne av någon konstig anledning. Ikväll blir det att köra på igen och det kunde inte bli bättre.

(Jobbigt att jag har lämnat typ hela mitt liv på utspridda orter i stan)

we're all dying in the end

sammanfattning

IGÅR
jobb med hampus
omflyttad till en annan byggnad
umgås med hampus alex & pontus och alex katt


IDAG
bilresa
trasig dator
TAGGAD


SNART
förfest med vänner innan trästocks
SÅ KÖR VI



så ser det ut :)HEJDÅ

i'm alive

but barely breathing. eller något. Idag har varit stressigaste dagen på länge. Och jag har slut pengar på telfonen. Kan inte få tag på mamma och pappa och det tar tusen år att ladda hem en film. det var allt för mig denna gåångennnn PEACE kidz

HAHAHA BÄST.


we-heart-it



words are more than enough

"Kom hem hanna.. Jag älskar dig och jag behöver dig..
Saknar dig vännen!"







Tillfällen som dessa, gör att jag funderar på om jag verkligen ska flytta från skellefteå efter gymnasiet.

the dreams are better than the truth



Klorlukt, barnskratt och en otroligt jobbig radiosignal. Jag trivs, jag trivs med att vara här, utsikten från kassan är otroligt deprimerande egentligen, men jag tycker om det. Jag ser hur regnet smattrar mot asfalten, jag ser en silvergrå audi med takbox som har stått parkerad där hela dagen, antar att det är någon av gästerna som äger bilen, jag ser speglingen av husbussar och bilar i fönstret och jag ser tomma kaffekoppar. Jag hoppas på att jag ska få sola gratis, som jag har blivit lovad, så även jag kan få lite färg.

Jag är stolt, över min kusin, som har byggt upp dethär, jag blir glad över att se hur bra han har klarat sig, hur mycket han har åstadkommit. Och jag önskar att en vacker dag jag också kan åstadkomma någonting stort.

.




Hello hemavan.

Igår genomgick jag den värsta bilresan i hela mitt liv. Fortfarande full /bakis åkte jag till Hemavan med papi. Sov dock mig nästan genom hela resan men större bakfylla än jag hade igår får man leta efter.

Jag har slagit sönder mina knän så jag kan inte böja dom och jag har feeetaste såren. '


JUSTE

igår upptäckte jag, när vi nästan var i hemavan att jag är så förbannat duktig att jag har glömt min väska, med allt mitt smink , SNUS, cigg osv HEMMA?! är alltså, med andra ord, fast i hemavan, utan det minsta lilla nikotin, kommer att jobba osminkad I TVÅ VECKOR. Och  dessutom kommer jag få lägga pengar på shampo&balsam för det har jag inte heller.


sitter iallafall på jobbet nu och det kom just in en underbart söt liten flicka och ville köpa en klubba,men hon hade inga pengar och det gjorde ont i hjärtat.

Jag får förresten be till gud att jag får internet innan ikväll så jag slipper ruttna helt och hållet :)



KOMMER ALLTID LIKA LÄMPLIGT.


I want you, ain't nothing wrong with wanting you


Gårkvällen.. så.. konstig. och kul, livet blev genast mycket bättre med en massa underbara människor i min närhet. Tyvärr så var jag inte riktigt hel hela kvällen (hehe) och imorse kom jag hem kring 8. Har ni prövat gå hem bakis/full med solen i ögonen, typ tre kilometer? Gör inte det, för den promenaden var den värsta jag har varit med om i hela mitt liv.

Idag vaknade jag kring 3, åt lite, och nu sitter jag här och försöker samla krafter för att städa och packa för imorgon vid 12 styr bilen mot hemavan och där väntas två veckor med jobb. Fick veta att jag inte ens får ha med mig telefonen till jobbet så det kan bli ett litet jobbigt läge.

MEN NU POJKAR OCH FLICKOR nu taggar vi om, och vi gör det med stil (typ) HEJJJSSS
(hade lagt in lite bilder från igår om inte typ 90% av alla bilder inte ens är tillräckligt bra för att man ska se vad motivet är, med andra ord : dom är.. lite suddiga)

http://open.spotify.com/track/58NSW8dxRkGDPK2rCL1rlh




Stadsfesten är då igång för er som har missat det. Har hunnit med två karuseller och.... DET RÄCKER. Idag var jag där med Lovisa, så kom Hannes efter ett tag och så åkte vi en som for å snurra och gunga och var högt upp och jag trodde påriktigt att jag skulle dö. Nejtack, jag klarar mig utan sånt! Dock så har jag en hel del karusellgalna kompisar så jag lär väl bli tvingad till att åka någon när jag är full antar jag. Får se hur hel jag är efter helgen.

Igår/inatt har jag också hunnit med en tripp till polisstation på grund av några idioter som inte kan backa. Var lite.. hemskt, AHAH har även hunnit med att försova mig i några timmar och svettats ihjäl i mjukisbyxor på stadsfesten.

Snart ska jag hoppa in i duschen och sen fixa lite, sen blir det att försöka få tag på nina som troligtvis sover rätt hårt i denna stund, sen får vi se vad som händer:)

So I gave up on love because it gave up on me




"I don't believe in love anymore. I once was love's biggest fan. I loved love. I believed in love at first sight, true love, soul mate, all that mushy-gushy stuff the best songs and books are written about. It's what every little girl dreams about. One day my prince will come....blah blah blah. I used to believe in love. I was in love, like I'm talking head over heals, stars in your eyes in L-O-V-E."

"What should I be more upset about my broken dreams and broken heart, or the fact that I fell for it? Only fools fall in love, and love played me like a fiddle. So I don't believe in love anymore. Because if you don't believe in love there is nothing to cry about, and I don't have anymore tears to cry. So I gave up on love because it gave up on me."


LE LOVE

I CARN'T SPEL


bästa bilden någonsin

Idag har jag varit på stan med kiwi (nina) och köpt lite saker, spenderade upp studiebidraget iallafall. GREAT (roligast är att jag fick med mig ETT klädesplagg hem) jag är bra på att slösa. Vi åt på dallas, och gick och kollade på karusellerna åså och jag måste säga att jag är riktigt taggad.
Inte på karusellerna då, dom hatar jag..

Vi for sen hem till mig och hämtade våran bil sen for vi förbi Moa i kåge och hämtade mina saker som har varit där i tusen år känns det som, hann förbi Lisa och David där även Amanda och Josse var innan vi begav oss till ursviken för att hämta upp brownierebban.

Vi åkte till boviken och träffade rebbans syster och några av hennes kompisar, där var även ett gäng andra kända ansikten som vi inte visste om, sedan snurrade vi runt litegrann innan vi åkte förbi Kottn och överraskade honom lite smått (inte våran vanliga "åka dit utan att säga någonting och storma lägenheten" dock) han och gullechili följde med till statoil norr innan dom lämnade oss

Kim kom och sällskapade oss, även David och Lisa. Vi satt och snackade i Davids bil i tusen år (dåligt tålamod) innan vi for till ursviken IGEN för att hämta Rebeckas pengar så att hon kunde köpa chips. Efter det satt vi i Davids bil i tusen år till (åter igen, bästa tålamodet) innan vi ÄN EN GÅNG drog till ursviken och skulle röka vattenpipa med Rebbans syster och hennes två kompisar (bra på namn)

Såklart hade dom inte fått igång den, men med hjälp av jag och Nina gick det hur bra som helst, tills pappa ringde och tyckte att vi hade varit ute länge (han var orolig över bilen antar jag) så då drog jag David Lisa & Nina och hämtade norran, och efter det bilen som vi hade parkerat så fint.

Nu är jag HUR trött som helst efter världens längsta runda på stan och ett gäng överspeedade tjejer inproppade i en bil så nu ska jag skalla kudde. Gonatt.


(jag gillar paranteser)

Jag vill kunna fota.


(Lovisa som har tagit bilden)

Kan även länka till ett inlägg som Lovisa har gjort och jag är avis. HÄR

"gud måste ha haft bråttom när han skapade honom"


(har inte tänkt dra något förlåt för att jag inte har skrivit skit för det orkar jag inte)

Dagen började med att jag vaknade 12. sen vaknade jag 1. halv 2 sen tillsist vaknade jag halv 4 och ringde Nina för att höra om dagens planeringar.

Drog iallafall dit och kring 5 rullade vi iväg mot subway och det var riktigt behövligt. Efter subwaymackan tog vi vårat pick och pack och körde till Gärdsmark

Dagen där innehöll

Båtfärd med åror till stugan
Sol&bad
En snabb träff med Nina Oscarsson (Jobbigt med två Ninor)
Skratt åt en gnisslande brygga
Fula bilder
Njutning till max i värmen

(BILDER KOMMER FÖRHOPPNINGSVIS SENARE)


Just nu ligger jag och ser Joey och taggar stadsfesten till tuuuuuuseeen

when it's bad it's awful

VAKEN. gärdsmark.sol+bad. trött. hejdå

I finally feel like I'm back to normal.

Många bloggar i luften nu, jag och Lovisa har gjort en drömblogg, sen har vi jag och cissis mongoblogg. Och min, därför har jag lite svårt för att skilja på vilken som är vilken. Nu ligger jag iallafall och lyssnar på musik, med en ninikanini brevid mig som löser korsord HAHA:$

Ska kanske underhålla henne lite för jag råkar veta att nina inte tycker att det är så speciellt kul (iallafall inte enligt vad hon säger)


RSS 2.0