(Bara för att vi är så sjuka, och har så lite liv)


http://crazybrainz.blogg.se/

crazybrainz

Skön uppdateringen har varit de senaste dagarna känner jag HEHE.

jag har hunnit

- Blivit väckt av att Cissi försökte stoppa in en köttbulle i näsan på mig.
- Skapat en helt fuckad blogg som jag kommer lägga upp senare
- Spelat in helt sjuka videosar
- Skrattat så att tårarna sprutade och magkrampen var oundviklig
- Firat Moa i kåge, grattis bebe!
- Fått den briljanta idén att jag och Cissi skulle GÅ från kåge till stan klockan 5 på morgonen
- Gett upp och satt mig i ett dike brevid E4an tills klockan 6
- Därefter liftat med en jättetrevlig man som skulle till jobbet
- Vaknat av att Cissi städar frenetiskt
- Spelat in mer videosar och skrattat ännu mer.

Har alltså mer eller mindre bott hos Cissi de senaste dagarna. Nu sitter vi och väntar på att Evy ska komma sen ska vi spela in lite mer sjuka videosar :$$$$


Kan även bjussa på en bild på Cecilia som egentligen är alldeles för ful för att visas...

............

HEMMA


(HAHAHAHHAHAHAHAH.. blond?!?! va hände)
Min säng

Internet som funkar någorlunda
Mitt rum
Min dusch
Mina kläder
Ljud

ÄNTLIGEN!!!!!

trade 'em like you don't need'em

DÖ MYGGJÄVLAR. DÖ.

Gårkvällen var awesome. Idag har jag, Nettan, Mariline och Evelina varit på notudden och prickat av dagens största måste - Bakismat! Dom hade ungefär sveriges godaste pommes och de satt rätt så bra! Det började dock regna, så vi drog och raggade lite i jmk innan vi drog hem till Erik, som var aningen mer sliten än jag och serverade kaffe med klasspapper i.

Ikväll lät det på brudarna som att vi ska dra ihop någonting, kanske blir att dra å ragga (ovanligt..........) eller volley, eller något. Finns faktiskt inte så mycket att göra :$ själv vill jag bara köpa fetaste jävla chirrepåsen, massa dipp och cola, bädda ner mig i Nettans soffa och se nån bra rulle. Vi får se hur bra dom tar mitt förslag HEHE

peys

jokkmokk

Mitt internet är så sjukt segt så jag kan inte ladda upp bilder osv, tror jag hehe.

IGÅR

Kom jag hit vid... nån gång, sov till kanske 8-9 nån gång :$ sen drog jag till Nettan, var där ett tag innan vi drog ut med bilen och raggade ett tag med Evelina innan vi träffade upp några flickor och pojkar och spelade lite volley. Dom hann inte spela länge innan bollen hamnade i vattnet, så vi drog till en annan plan, innan vi satt oss och softade ett tag (läs: blev uppätna av myggor) och sen drog vi och cruisade lite med finbilN med några för många i bilen. Sen hanns det även med att dricka kaffe, äta glass, trycka in mer folk i bilen, åka utanför bilen och sen gjorde även Evelina kvällen lite roligare genom att moona ungefär halva jokkmokk!

Kan ju även skriva att trots att jag vaknade så sent så somnade jag HALV ETT. Det har inte hänt på typ.. tusN år. sov dock i 14 timmar så nu kommer jag inte kunna sova inatt MEN

IKVÄLL

Har vi ätit middag hos Karin, som är hur söt som helst och lät mig dricka vin och öl till maten (mamma var mindre nöjd, hej :$)
snart ( läs: OM EN TIMMA?!?!?!?! vem drar ut så sent..) ska jag och Nettan dra och plocka upp några brudar sen drar vi på fest och sen ska vi bara njuta av livet. Kameran åker med, så bilderna lägger jag in antingen söndag eller måndag. DRICK LUGNT NU PPL!!

Is anybody out there, it feels like I'm talking to my self



TUNGA



Hello precious


!!!

Pay it forward



Tack Lovisa som tipsade om denhär filmen. En av de bästa filmerna jag har sett. Har just gråtit klart till filmen och den är riktigt jävla bra! har ni inte sett den - SE DEN

Tack.



HAHAHA offer....

Jag: tänk om du hade dött av hjärnhinneinflamationen... undra vars jag hade varit då..
Lovisa: ja.. hemma?
Jag:...........

burning down the house


HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAAHAHAHAHAHAHA
En bild jag hittade från när vi hade varit hos kottN och festat för ett tag sen. Hel tjej!


Idag har jag iallfall varit duktig. Jag har rensat garderoben, städat igenom sminkbordet och alla lådor, bäddat rent, dammsugit, dammtorkat och tvättat två tvättar. Nu har jag ett städat rum och det känns pretty NICE. (hehe)

Lovisas kommentar när jag ringde och berättat hur dutti jag hade varit "Alltså hade jag varit dina föräldrar hade jag älskat dig.... eller alltså, jag tror ju att dom gör det men... ja...." haha gullrumpa! efter jag hade städat så däckade jag iprincip i min säng och vaknade typ 4.

Snart blir det nog ut å gå med Ninikanini om jag hörde rätt!

if I fall if I die, know I lived and missed some bullets



(randombild i brist på andra)

Cissi kom som sagt och hämtade mig, vi for och köpte snus å cigg sen drog vi till henne och gosade ner oss i hennes soffa som är otroligt svår att resa sig ifrån så det var ett äventyr när vi skulle börja vandra till Lina men vi tog oss dit iallafall, där befann sig hon och Evy, vi softade med youtubeklipp och lite annat, innan det var dags för lite kvällsmat på max :$:$:$:$ Klockan 12 var det dags att börja gå hem, och jag hann inte långt innan jag träffade Nathalie som jag stod och snackade med ett tag innan hon och Markus skjutsade hem mig.

Nu sitter jag och väntar på att Lovisa ska sluta prata i telefon och sluta parkera mig så jag kan prata lite med henne ett tag.

It didn't matter anymore


sötnos!


Klockan 8-9 någon gång blir jag upphämtad av cissiisisis, sen bär det av till evy där vi ska mysa på hennes balkong. Jag saknar verkligen sommaren 08 (?) när vi ALLTID satt på sofias balkong. komsi back! och nnnnnnuuuuuuuu ska jag slänga mig in i dyschen:W:W:W

Nu är det såhär

Att jag har en väldigt sjuk vän vid namn jens som har skapat en blogg och jag tycker att ni ska läsa den.

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEREEEEEEEEee

(söt blogg)

Just.. great



Blev trött

La mig och skulle sova
Fick sms av kottN "JAG LUKTAR KANEL UNDER ARMEN, DET HÄNDE IGEN!"
Skrattade så jag blev pigg igen
Rökte
Tog ett glas mjölk
Gick och la mig igen
Var fortfarande pigg
Rökte igen
La mig och försökte sova ett bra tag

Och nu insåg jag att jag ska upp och jobba om ca 3 timmar så då undrar jag VARS FAN FOR SÖMNEN.
Och jag vet inte ens om det är värt att somna nu. Har jag nämnt att jag ÄLSKAR mitt liv idag?:$

my mind hehey

Nu har jag tid att lägga in bilderna från leos, så enjooy



sista bilden kan ju berätta på ett ungefär hur slut jag var i slutet av kvällen också:$

Lite bilder från helgen.

FREDAG


Fick inte så många bilder, eftersom att jag totalt glömde bort kameran.

och bilderna från leos lägger ja upp sen;$

We're looking for the answers of our life


Som att vara ett barn igen


Gårkvällen spenderades först hemma hos Rebecka
med massa fina brudar, mat och godricka. Skeppet landade sen hos Lovisa där det befann sig några roliga människor, vi drog ett tag till Celina innan vi än en gång återgick till Lovisas lägga. Annie Emelie och Ewe kom dit, efter det drog vi till Emelies kusin innan det var dags för hemgång.

Idag har jag hunnit med bakismat @ max vilket var helt jävla underbart och väldigt behövligt. Efter det dog jag iprincip i min säng och vaknade till liv kring 5 BRA JOBBAT!

Jag begav mig sen till Tusse där han och Kompis var, fick även sällskap av Rasmus innan Sofia och Tim kom och hämtade upp oss för att styra mot leos lekland.

Hade en awesome kväll på leos, och det tog verkligen EXAKT alla mina krafter, så nu ligger jag här och vill bara ha en fet jävla chipspåse, dipp och cola. Tyvärr kan man inte alltid få som man vill.

"När ölen är blå är älgen kall"

hej kaffekopp, du får vara min vän nu när alla andra sover.



.



I wanna get it all away

Det är illa när jag 03.48 börjar SPRINGA till Nina för att få snus. Sprang tillåmed dit på två, tre minuter. Då vill man ha nikotin really bad. Men det är tur att jag har min lilla räddare i nöden:*

Jag fick mig ett gott skratt iallafall


Jag gör ett till försök.

Just hemkommen efter en liten biltur till Davids stuga med han och Lisa, och ikväll ska jag då fan inte sova någonting för om tre timmar kommer pappa och ska väcka mig (svårt om jag inte sover?) för jag ska fixa pass och så och eftersom att jag inte så gärna vill vakna typ klockan 5 så blir det en all night awake (?) inatt.
Mamma vaknar om ca en halvtimma så då ska jag gå upp och dricka kaffe med henne hade jag tänkt :)

love it all love it all love it all


snygga lirare typ... -07?

Eftersom att hela skellefteå redan har skrivit om jordbävningen
så har jag inte tänkt skriva så mycket om det, förutom att jag fick totalpanik och trodde att 2012historien skulle uppstå. Blev inte bättre av att Rasmus började skrämma upp mig angående vulkanerna på island.

Vi var iallafall hos cissi, jag robin sasse lovisa och moa, tusse tittade även förbi ett tag. Såklart skulle Sasse hålla på att snacka om mat, och krysset så alla blev sjukt matsugna så vi drog en spontantripp till krysset, men Tusse och Robin svek oss så då satt jag brudarna och Sasse på krysset och snackade i evigheter innan vi drog tillbaka till cissi och spelade gh

Nu ska jag typ försöka bli trött nån gång för jag är jättepigg och vill hitta på någonting. Dålig timing hanna!

I'm not paralyzed but I seem to be struck by you




(Jag bjuder på dendär......)

Sorgligt nog tror jag påriktigt att jag är kär i min säng. Och inte så förvånande att jag kände mig sjukt värdelös när jag skrev dedär HEHE. Sitter just nu och kollar på resor, imorgon ska jag och Cissi fixa pass för nån gång i sommar drar vi på en sista minuten till turkiet troligtvis. Hoppas vi på! Känner en överdriven tagg på livet just nu, även om jag sitter och trycker i sängen istället för att vara ute. Himla konsti chej.

Nu ska jag hoppa in i duschen, slänga in en hårinpackning sen ska jag (om jag orkar, olat?) gå ut och sätta mig. Iallafall ett tag :W

.

Truth is, everybody is going to hurt you.
You just gotta find the ones worth suffering for.
- Bob Marley


Årets första dopp: AVKLARAT.


Kvällen började med att Kim och Rebecka kom och hämtade mig, åkte och hämtade min börs och var runt och åkte. Träffade Robert och GG sen blev det nedräkning för fulla muggar. Klockan 00.00 skrek jag av fulla min röst GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN. Men Kim hann före. Jävla jävel!! men iallafall GRATTIS REBECKA

Efter ett självklart stopp på statoil för att köpa nödvändigheter som rebbe nu har åldern inne för att köpa åkte vi ett tag innan vi träffade Danne och co.

Sen fick rebecka en "underbaaaaaaaar" idé. Såklart skulle vi bada. Jag satt och bad för att vi inte skulle dö. Vi åkte till falkan, jag ramlade i gräset :$:$:$ sen simmade vi omkring i vattnet som små fiskar (Läs: doppade oss jättesnabbt och sprang upp i chocktillstånd och total panik)

Nu har jag iallafall kommit hem, levande dessutom och det trodde jag aldrig.


I know a place where the grass is really greener



Snart två år sen. love♥
Min "genialiska" plan som var att hålla sig vaken hela natten så jag skulle kunna sova tidigt ikväll : Officially failed. Jag la bort datorn kring 9(?) och tänkte "men om jag bara blundar en liiiiiten stund" gick faktiskt inte så bra.. först låg jag och hostade ihjäl mig typ, lungorna är nu smulor typ. Somnade iallafall typ 11.

Vaknade klockan 4. HELVETEEEE. ska ändå försöka lägga mig typ 12 inatt. Fast som alla kanske redan har förstått kommer det med 99% säkerhet gå åt helvete.

Hello Beautiful

Jag saknar dig


If I had one wish, it would be for you to be here with us again. Jag älskar dig.

Sorry, I cannot hear you, I'm kinda busy


Det känns konstigt att fortfarande vara vaken när folk börjar vakna för att sommarjobba. Oväntat att jag vänder på dygnet så mycket man kan, och jag funderar påriktigt på att inte sova alls så jag kan få tillbaka den normala dygnsrytmen när det börjar bli dags för mig att hoppa ut i arbetslivet.

Var egentligen tänkt att jag skulle jobba med att måla staket hos pappa idag men tydligen ska det regna (läs: det regnar) så det blev inget av det idag.

Klockan 2 fick jag upphämtning av Lisa och David och vi åkte hem till dom och hade supertrevligt. Lisa började bli sådär lagomt trött (somnade halverst på golvet) och hon ska tydligen upp om några timmar, och jag fick lite smått panik när David berättade att klockan var 25 i 6 så jag fick skjuts hem och nu sitter jag här, har sett alla filmer jag har på datorn och det tar minst 20 år att ladda hem en ny så vi får se vad jag sysselsätter mig med tills... jag inte ska till skolan? SKÖNT!!

I miss my friend.




"En sann vän stuntar i om du är pank, om ditt hus är ostädat,
vad du gjort i ditt förflutna eller om din familj gör massa tokigheter.
Den älskar dig för vem du är. En sann vän ifrågasätter inte vänskapen
fast det kan gå långa perioder utan att ni talar
"

I just wanna hear some rythm

IGÅR
- Chips, dipp, trocca&jordgubbar
- Sällskap av sötaste Lovjo
- Vi såg a love song to bobby long (?)
- Och jag somnade väldigt sent, var alltså pigg kring 4....


IDAG

- Vaknade alltså klockan halv 4
- Satt ute i 10 minuter, sedan räckte det.
- Nu ska jag se film och är tacksam för tips!!


IKVÄLL

??????????

just gotta live with it

för en timma sedan.
Lovisa:
Jag kommer till dig om en halvtimma!

för 10 minuter sen
Jag:
vars fan är du:(
Lovisa: Jag kommer till dig om 20 minuter!!


Får väl se om jag ens får nåt sällskap ikväll alltså :$

sommarlov

- Gårkvällen var.. Konstig.
- Jag orkar inte gå till duschen
- Jag borde ligga ute och lapa sol
- Ikväll?
- Imorgon?
- Min börs är, jobbigt nog, hos lovisa
- Vill ha snus. Det ligger i jackan. På golvet. Orkar inte.




GUITAR HERO

Såhär bra gick det för mig och cissi att plugga.

Damn you guitar hero

I väntan på någonting bättre


Hostan dödar mig. Snuvan dödar mig. Känns som att jag kommer vara helt out of order på skolavslutningen men jag kommer vara så pass kär i livet då att jag kommer ignorera det så bra jag kan.

Just nu sitter jag hos cissi och väntar på att sofia ska komma och på att min ork ska återvända, för vi ska beta av några skoluppgifter idag.  Har för många för att leva! Time to get started, cya


taggad på livet

Just nu är jag och rebecka placerade i mitt rum. Vi dunkar awesome musik, dricker godricka och njuter i sinne! senare bär det nog av till kottN om jag inte hörde fel =D

She gave me a smile but that's all fake

Allt började med att jag skulle gå till nina och på något sätt vill ju någon att inget ska gå bra för mig för när jag kommer till henne, säger hennes mamma att nina redan har gått. KUL!

Jag ringer iallafall till henne från hennes hemtelefon.

Jag: heej det är hanna!
Nina: är du hos mig?
Jag: haha ja! vars är du?
Nina: JAG ÄR JU HOS DIG.

trodde seriöst bara att sånt hände på film för på nåt magiskt sätt har vi alltså missat varandra. inte nog med det så märker nina att hon har glömt börsen när vi börjar gå så då är det bara att vända.

Då gick vi hem till cissi, hämtade henne och gick till karamelltåget och sen parkerade vi i cissis säng där vi såg en riktigt jävla sjuk film som heter Hard candy. Den var bara helt..... wierd. sen var vi med om en liten toaaccident innan vi började bege oss hemåt.

och så kan jag ju berätta hur läget ligger till när det gäller att vara ute och gå

Igår: 6,5 kilometer
Idag: 8 kilometer

Känner mig lite småduktig nu alltså, mina fötter mår dock inte så bra men vem bryr sig om 100 år.

söt i 8an.................

over my head

Dagen började med försovning. Bra hanna! skyndade mig till skolan och gjorde något mattetal innan jag gick och bokade tid hos en frisör, måste göra någonting åt min hårfärg alltså! Efter det gick jag cissi och marre till älven innan vi vart dödshungriga och gick hem till cissi där jag och marre iprincip däckade i soffan.

Vi hann med att spela in några riktigt roliga videosar som vi skrattade åt i sinne innan jag fick skuts hem, tack cissiliten=D senare på kvällen ringde jag Nina och vi gick ut och skulle gå en promenad, för att jag måste och vi skulle kolla på någon grillplats. Vi ville gå lite längre så vi gick hem till KottN där han fredde carro och ian satt och drack litegrann, hann softa där ett tag innan jag och nina påbörjade den långa vandringen hem.

Tips till alla: det gör ont att gå med blåsor under fötterna. try to avoid that people!

Vi hann gå en bra bit innan Kim Rebecka och Alle kom och hämtade upp oss , GULD JÄVLA VÄRT, TACK!!

när jag väl kom hem märkte jag till min stora besvikelse att min dag som redan hade gått så otroligt dåligt skulle gå sämre eftersom att mina hemnycklar så fint vilade i min skinnjacka på mitt rum. Vart alltså tvungen att väcka pappa som inte var så nöjd.


I try to ease my mind. Everyday I look for that kind
of thing that can make me laugh and have fun
all I find is things that makes me wanna run
away from this world to a place with no curves
in the road that leads to the waterfall
with all the flowers and beauty cralls
with butterflies and tender lights
To a place that I can call home.

heartbeat

jag är less.
nu vet alla.

m-m-music is my drug



KLICKA PÅ BILDEN.

S O M M A R J O B B

som kotten skulle ha sagt "too long, did not read" och det är ett sånt inlägg men jaja iallafall

Idag hände en lite smårolig grej.


Jag hade nämligen bestämt mig för att ta en liten egen sovmorgon eftersom att jag hade haft problem med att sova på natten. Klockan 8 kommer pappa in på mitt rum i full panik

"hanna visst har du nyckeln, alltså hemnyckeln, visst har du den?"


Jag som låg och sov förstod iprincip ingenting och sa att jag hade den och frågade vad all denna panik kom ifrån. Det visade sig att min bror hade cyklat och ramlat och slagit i tänderna i asfalten, vad är det som är kul med dethär undrar ni kanske, men jag har inte kommit dit än. Kunde då inte somna om på nån timma eftersom att jag inte kunde sluta tänka på en barndomskompis som cyklade i alhemsbacken och slog ut framtänderna och jag visste hur jobbigt det hade varit för henne.

Låg och hoppades på att det inte skulle vara så pass allvarligt, men det var lite svårt när pappa hade varit så stressad. När jag tillslut hade kunnat somna om efter många om och men ringer pappa och jag frågar hur det gick för filip

"Han slog ut framtänderna"

Jag blev helt chockad och frågade om dom inte kunde göra någonting åt det. Hans svar var då "de kan inte göra någonting åt det innan han blir 20"

Jag sätter mig då upp i fullvaket tillstånd och börjar skrika på hur dumma alla jävlar är i denhär kommunen. Då brister pappa ut i skratt. Allt var ett skämt, min bror hade bara slagit ut en flisa och fått polera bort lite asfalt som hade svetsat sig fast vid framtanden.

DÅ kommer ett utbrott. Ett utbrott som jag inte har haft på jävligt länge. I min frustration börjar jag gråta och ord som "fitta" och "hora" kom ut ur min mun. Jag skrek att jag inte ville prata med han något mer och la på varefter han ringer upp igen och skrattar. Jag skriker än en gång att jag inte vill prata med honom.

Han förklarar att han har någonting mer att säga men jag var fortfarande så förbannad att jag inte ville lyssna (morgontemprament)

"Jag har fixat sommarjobb åt dig"


Helt plötsligt blåser all frustration ur mig och jag blir jätteglad, varefter han säger "men du får inte bli arg..."

Börjar då undra vad fan det är för jobb han har hookat upp mig på, trodde att det var allt från att plocka bajs till att rensa avlopp. Som tur var hade han ringt till min kusin i Hemavan så det är där ni hittar mig i två veckor efter midsommar/stadsfesten

summa summarum: JAG HAR SOMMARJOBB. även om det inte är i skellefteå är det hur awesome som helst!!

kan även passa på att berätta att jag i detta nu ligger i en död cissis säng, hon sover och jag ligger och lyssnar på dubstep och väntar på att hon ska vakna så hon kan slinga mitt hår.


grattis till alla som orkade läsa igenom inlägget! peace:D

blood em' out


idag var det en kort skoldag vilket kändes helt okej, efter skolan drog jag & cissi och köpte snus sen käkade vi (jag) på frasses :W:W bra diet! sen drog vi hem till henne och såg the human centipede som SÖG och inte hade något slut. Den filmen fick mig endast att må illa. Sen såg vi någon film som verkade helt ok på tvn och åt lite innan vi for och kollade på min söta brors musikal och han var jättenervös, gulleungen! efter de drog vi ut och övningskörde (cissi) For förbi cissis gulleshanti och kollade läget innan jag fick skjuts hem. Var just ute och träffade Sofia Towa Jessica och degen och nu ska jag nöta lite bubbleisland innan jag ska sova :$:$:$  Imorgon blir det förresten att slinga håret och jag taggar jävel för det behövs verkligen! gonatt

RSS 2.0